Tek što smo završili sa bindžovanjem treće sezone serije "Bridgerton", a pitanja o nastavku su sama počela da se postavljaju. Kada će izaći četvrta sezona, na kojoj knjizi će se bazirati i da li će se neko iz prethodnih nastavaka vratiti?

Ne zaboravimo, postoji još petoro Bridgertonovih braće i sestara koji čekaju svoju priliku za pravu ljubav u Regency eri Mayfaira: Benedict, Eloise, Francesca, Gregory, and Hyacinth.

Showrunner i izvršni producent Jess Brownell najavio je da će snimanje nove sezone početi ove godine. Zbog složenosti svake epizode, očekuje se da će četvrta sezona premijerno biti prikazana najranije krajem 2025. ili početkom 2026. S obzirom na redosled knjiga, pretpostavlja se da će u fokusu biti Benedict Bridgerton (Luke Thompson), iako na kraju treće sezone Benedict nije spreman za ozbiljnu vezu.

Međutim, postoji mogućnost da će u centru pažnje biti Francesca. Francesca i John Stirling su se venčali na kraju treće sezone, a moguće je da će njihova priča biti obrađena u četvrtoj sezoni. Producenti planiraju snimanje u Škotskoj, gde se Francescina priča delom odvija. Takođe postoji mogućnost da će četvrta sezona pratiti Eloise, što bi odgovaralo petoj knjizi, "To Sir Phillip, With Love."

profimedia-0883448398.jpg
Supplied by LMK / imago stock&people / Profimedia 

Bez obzira na to ko će biti u fokusu, veliko pitanje je koji će se glumci vratiti. Nicola Coughlan i Luke Newton će se verovatno vratiti kao Penelope i Colin. Što se tiče Kate i Anthonyja, iako su otišli u Indiju, postoji nada da će se Simone Ashley i Jonathan Bailey vratiti u nekom trenutku.

Na kraju, ostaje pitanje naratora. Iako je identitet Penelope kao Lady Whistledown otkriven, producenti žele da zadrže Dame Julie Andrews kao naratora.

Dragi čitaoci, budite strpljivi. Odgovori stižu.