Ne možemo da verujemo da ovo pišemo, ali ikonični The Devil Wears Prada dobija svoj drugi deo!

Originalni film (zbog kog smo i maštali, ali i strepeli od rada u magazinima) postao je momentalni klasik kada se prvi put pojavio na našim ekranima 2006. godine. Pored fantastične mode i uvek relevantnih replika, veliki deo njegove privlačnosti zahvaljujemo glumačkoj postavi punoj zvezda, uključujući Meryl Streep, Emily Blunt, Anne Hathaway, Stanleyja Tuccija, Adriena Greniera, Simona Bakera i Gisele Bündchen...

Zbog toga smo, naravno, radoznali da saznamo ko će se od originalnih glumaca vratiti i u drugom delu. U nastavku pročitajte sve što do sada znamo o nastavku filma "The Devil Wears Prada"!

profimedia-0099577108.jpg
20thCentFox Collection / Everett / Profimedia 

Koji glumci se vraćaju u nastavku filma "The Devil Wears Prada"?

Prema ranim izveštajima, Meryl Streep će se vratiti kao ozloglašena glavna urednica modnog magazina, Miranda Priestly, dok je Emily Blunt takođe potvrdila da će ponoviti svoju ulogu kao Emily Charlton. I pored značajnih paralela sa njenim likom Andy Sachs u poslednjih nekoliko godina, još uvek nema reči o tome da li će se Anne Hathaway vratiti u svojoj ikoničnoj ulozi. Glumica je izrazila neodlučnost po pitanju mogućnosti nastavka, rekavši za E! News u martu: "Ne mislim da će se nastavak te priče ikada desiti."

profimedia-0097860848.jpg
20thCentFox Collection / Everett / Profimedia 

Hathaway je izrazila sličan sentiment u emisiji The View2022. godine, rekavši: "Ne znam da li može biti [nastavka filma]."Mislim da je taj film bio u drugačijoj eri, znate? Sada je sve postalo tako digitalno, a taj film se vrteo oko koncepta proizvodnje fizičkog proizvoda. Sada je to veoma drugačije."

Kakva će biti radnja nastavka filma "The Devil Wears Prada"?

Prema pisanju Variety-a, scenaristkinja originalnog filma, Aline Brosh McKenna, trebalo bi da radi i na nastavku. Priča koja se razmatra fokusira se na Mirandu koja se suočava sa "distopijskom realnošću poslovanja magazina nakon dvehiljaditih" i suprotstavlja se svojoj bivšoj asistentkinji Emily Charlton (Blunt) koja je sada "visoko rangirani izvršni direktor u luksuznoj grupi poput Keringa ili LVMH-a".  

profimedia-0609214333.jpg
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Obožavaoci originalnog filma, naravno, brzo su izrazili svoje oduševljenje, ali i oklevanje, zbog vesti o nastavku. Čvrsto bismo stavili The Devil Wears Prada na našu nezvaničnu listu apsolutno savršenih filmova koji ne bi trebalo da budu diran, ali sa potencijalno celokupnom originalnom glumačkom postavom, možda magija može biti stvorena još jednom.

Ostaje nam da vidimo!