Obožavaoci serije "One Tree Hill", a pre svega milenijalsi - kako se osećate povodom najnovijih vesti o povratku omiljenih likova? Prošle nedelje, Deadline je izvestio da će Hilarie Burton i Sophia Bush ponovo oživeti svoje uloge Peyton Sawyer i Brooke Davis u sequel seriji za Netflix. Originalna serija, emitovana je od 2003. do 2012. godine, u devet sezona.

Osim Burton i Bush, seriju koju je prvobitno kreirao Mark Schwahn sada će preuzeti scenaristkinja i izvršna producentkinja Becky Hartman Edwards. Naime, 2017. godine, Burton i Bush su potpisale otvoreno pismo u kojem su optužile Schwahna za seksualno uznemiravanje i manipulaciju.

Sada, neke od tih žena se okupljaju kako bi "ponovo preuzele kontrolu." Velika najava usledila je kada je Hilarie podelila Instagram post sa Bush i dve druge bivše koleginice: Bevin Prince i Danneel Ackles. Ackles, koja je ranije igrala u seriji kao Rachel Gatina, sada će biti izvršna producentkinja kroz svoju produkcijsku kompaniju Chaos Machine, koju vodi sa mužem Jensenom Acklesom.

"Šta ako zaista možemo da se vratimo kući? Ako postoji prilika da sarađujemo sa briljantnim kreatorima i izgradimo prostor gde će svi naši prijatelji moći da pokažu svoje talente? Da preuzmemo svoju istoriju? Ponovo preuzmemo kontrolu? Počastimo naše obožavaoce? Pridružujemo se," napisala je Burton u opisu posta. "Postoji samo jedan Tree Hill, a vi — #OTHfam — ste nam pokazali da to nije samo ideja. To zaista jeste mesto gde je 'sve bolje i sve je sigurno.'”

Šta će biti tema nastavka serije?

Prema izveštaju Deadline-a, nastavak će se dešavati 20 godina posle originala, fokusirajući se na živote Peyton i Brooke kao majki tinejdžera, suočavajući se sa izazovima sličnim onima iz originalne serije kao što su ljubav, nesigurnosti...

profimedia-0043126917.jpg
Rights Managed / Mary Evans Picture Library / Profimedia 

Ko se ne vraća?

Prema Deadline-u, Chad Michael Murray nema "planove da se vrati" seriji. Kao i Burton, Murray je napustio One Tree Hill posle šeste sezone, iako je imao gostujuću ulogu u devetoj sezoni. Dok je njegov lik, Lucas Scott, često bio podeljen između Peyton i Brooke, glumac je bio u braku sa Bush pet meseci od 2005. do 2006. godine.

Ko će se još pridružiti seriji?

Deadline izveštava da su vođeni "neformalni razgovori" sa drugim članovima postave, ali više informacija još uvek nije podeljeno. Fokus je na Nathanu Scottu i Haley James Scott, koje su igrali James Lafferty i Bethany Joy Lenz.

Međutim, neki obožavaoci su zabrinuti da će serija možda propustiti ključne igrače. “Ova serija ne može da se desi bez Joy,” jedan je od komentara. “Očekujem mnogo više od vas. URADITE BOLJE! Ne postoji OTH bez Haley i njene muzike!!”

Kada će započeti snimanje nastavka, ostaje da vidimo. Stay tuned!