Na raskrsnici dveju reka, kultura i epoha… Beograd nosi u sebi poseban duh – neukrotiv, energičan i autentičan. To je duh grada koji se izdiže iz izazova, uvek živ, prožet nesalomivim optimizmom i šarmom. Poput svojevrsne priče o buntovništvu, otvorenosti, spontanosti, ali i o toplini i gostoprimstvu. I taman kada smo pomislili da je možda negde ostao izgubljen i zaboravljen, te večeri bio je prisutan u svakom detalju.

Na otvaranju čuvene Plave dvorane Sava Centra 3. septembra, Beograd je zablistao u svom punom sjaju. Osetilo se to u svakom pogledu i svakoj noti. A kada smo kod nota... Možete li zamisliti veličanstveniji izbor od Zdravka Čolića za premijerni događaj kojim se zaokružuje rekonstrukcija ovog kultnog prostora? Nebrojeno puta je nastupao u ovoj velelepnoj dvorani, ali ovaj koncert ostaće upamćen po izuzetnoj atmosferi i posebnom šarmu koji je donela pratnja simfonijskog orkestra. Bilo je jasno – Sava Centar ponovo će biti epicentar najvažnijih kulturnih i poslovnih događaja.

Čolić je godinama bio glas koji je pratila svaka generacija, što se osetilo od prvog trenutka kada su zvanice zakoračile na crveni tepih. Ipak, ekskluzivni Don Julio 1942 after-party na rooftop-u Sava Centra savršeno je zaokružio ovo posebno veče. Taj spoj je na najbolji način prezentovao duh Beograda, okupljajući legendarne ličnosti poput Dragana Bjelogrlića, uz talente poput Petra Strugara, Marine Ćosić... 

20240903-332A8064.jpg
Promo 

20240903-332A7924.jpg
Promo 

Magična atmosfera beogradskog rooftopa i muzički set DJ Peppea produžili su magiju noći, dok su se poznata lica iz sveta mode, umetnosti i biznisa prepustila uživanju uz najkvalitetniju tekilu – Don Julio 1942. Ova prestižna tekila, napravljena od ručno birane plave agave, prolazi kroz dugotrajni proces starenja u hrastovim buradima, dajući joj raskošan, baršunast ukus. Njene prefinjene note vanile, karamele i suptilni začinski finiš učinile su je savršenim izborom za ovu posebnu priliku.

IMG_1795.jpg
Promo 

Koktel večeri bio je ništa manje impresivan – Don Julio Paloma, osvežavajući spoj Don Julio 1942 tekile, svežeg soka grejpfruta i prstohvata morske soli, svakom gutljaju dodavao je dašak Mediterana. Veče je proteklo u znaku vrhunske zabave i hedonizma, dok su gosti uživali u svakom trenutku, prepuštajući se zanosnim ukusima i muzici koja je dodatno obogatila ovu čarobnu noć.

20240904-332A8509.jpg
Promo