Malo šta bi moglo da popravi ovaj (iznenadni) jesenji petak osim da smo možda u Parizu... malo sanjarenja dovoljno je da se trgnemo i podsetimo da i Beograd može da bude naš grad svetlosti koji je uvek tu da ugreje, pruži utočište od kiše i ponudi nešto novo. Ovog vikenda, pored dobrog provoda, planiramo da se vratimo našoj drugoj ljubavi – pop kulturi i pozorištu, krenite sa nama!

Monotoniju petka prekidamo žurkom u Karmakomi! I to kakvom žurkom, ovog petka je u našoj prestonici italijanski DJ duo Eternal love! Kažu da vole Beograd jer je naša publika otvorena, aktivna i rasplesana te planiramo da ovaj utisak potvrdimo i večeras u Karmakomi. Uz Eternal love, za DJ putom vas čekaju i Sergej Krstić i Little lu.

Ako ponekad osećate da je dogorelo, osećaj vas ne vara, zaista je tako, a najmlađi advertajzing direktor u regionu Stefan Gajić je odlučio da napravi izložbu sa ovom tematikom pod naslovom GORI. Izložba je nastala kao odgovor na svakodnevicu, ali i na savremeni način života koji sa sobom nosi fenomen društvene zainteresovanosti i pažnje za određenu temu samo u trenutku kada – dogori. Koncept izložbe je veoma savremen i originalan te je izložba u formi instalacija viralnih postova sa društvenih mreža i marketinških kampanja. Izložba je postavljena u hotelu Mona Plaza od 12. do 15. septembra, te je ovaj vikend must-see!

Sa velikom radošću otvaramo novu pozorišnu sezonu i to ni manje ni više nego premijerom predstave „Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo“, koja je rađena po detektivnskom romanu Mirjane Drljević, a koji smo u dahu pročitali pre dve godine kada je bio pobednički rukopis izdavačke kuće Booka, te ušao u najuži izbor za NINovu nagradu. Priča prati istragu tri nestale devojke, a istovremeno nas vodi kroz sećanje na život 90ih Beogradu, priča najnežniju priču o prijateljstvu i kompleksnom odnosu dece i rodtelja. Vidimo se u Ateljeu 212!

Do sledeće vikend šetnje...