Elle Weekending: Ova dešavanja u Beogradu ne smete da propustite za vikend od 16. do 18. avgusta

Ovog vikenda ne propuštamo provod u (Beo)gradu, čak ni zbog visokih temperatura!

Press

Petak. Sredina avgusta. Da li se čujemo? Izgubili smo signal na neko vreme, ali sada ponovo hvatamo domet i stižemo na vreme da napravimo plan i program za vikend pred nama. Nadamo se da ste se malo uželeli Beograda i vrelog asfalta koji nam poručuje da je leto (na sreću) još uvek tu i da imamo još vremena.., vremena da ovo leto promeni sve, da doživimo nezaboravne trenutke, obiđemo daleke obale ili da samo odmorimo (insert optional).

Petak započinjemo u dobro poznatom ritmu, uz ekipu koja ne odstupa od žurki i u sezoni odmora... u pravu ste, uputili smo se u Karmakomu na Disco Not Disco žurku gde muziku puštaju DJ Brka, Nikola Vemić, uz Petka i Olivera. Spremamo se za provod do jutra, a možda i malo duže jer u subotu na scenu stupa one&only Marko Nastić.

Ukoliko Ed Sheeran nije vaš cup of tea (mada verujemo da svi pevušimo kada u klubu krene Bad Habits ili barem Galway Girl), predlažemo da subotu provedete “Pod sjajem zvezda” na trećem beogradskom susretu generacija u Silosima. Pored igranke u stilu 80-ih, ovde vas čeka i projekcija kultnog filma “Majstori, majstori”, bazar, pop-up izložba i još mnogo toga, kako to samo ekipa iz Silosa zna da organizuje.

Ovog leta su vremenske prilike diktirale događaje na otvorenom, ali nedelja je opet dan za Piknik! I to naš omiljeni - ispred Muzeja savremene umetnosti. Program još uvek nije poznat, ali organizatori kažu da nas očekuje sve ono što nas raduje na svakom pikniku i mi im verujemo na reč. Dakle, plan za nedelju je jednostavan – prostirka, trava i SPF.  Vidimo se u hladu!

Do sledeće vikend šetnje...