Niste neki ljubitelj vežbanja, ali ipak priželjkujete definisane trbušnjake? Sada je to moguće postići uz minimalno truda – pogledajte OVDE kako!

Trenažer za trbušnjake Six Pack je nešto što je mnogima pomoglo da dovedu svoje telo u savršenu formu, a među njima su i mnogi poznati glumci i pevači. funkcioniše na principu  elektro stimulacije mišića koja je klinički dokazana kao efektna.

Ovaj trenažer vam može pomoći da izgubite višak kilograma, zategnete mišiće i opustite se dok vas masira. Izuzetno je lak za korišćenje, prijatan za nošenje i ultraefikasan! Ima 15 nivoa stimulacije, jedan tretman traje 23 minuta i to je sasvim dovoljno za jedan dan.

Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999  možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od samo 2490 rsd! 

Foto: Promo

Zalepite jednom u toku dana trenažer Six Pack na stomak na golu kožu, aktivirajte ga pritiskom na dugme, podesite nivo koji želite i na miru radite svoj posao, uživate uz film, šetate ili se bavite nečim drugim.

Nećete ni primetiti da ga imate na sebi, a pomoći će vam da izgubite kilograme i definišete mišiće. Za rad je potrebna litijumska baterija CR2032 koja NIJE uključena u pakovanje.

PAŽNJA: Ne koristite blizu srca, usana niti na iritiranoj koži. Ne koristite tokom spavanja, vožnje, niti kupanja. Trenažer ne sme dolaziti u kontak sa metalnim predmetima i ne smeju ga koristiti trudnice niti osobe koje imaju bilo kakve implante ili srčane probleme.

Nabavite svoj Six Pack trenažer po znatno sniženoj ceni i dovedite svoje telo do savršenstva! Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/