Bilo da sebi želite da olakšate put tokom kojeg dugo sedite ili biste na poslu i kod kuće da pružite svojim leđima relaksaciju, ovo višenamensko jastuče je idealno rešenje! 

Pogledajte OVDE koliko vam može pomoći.

Višenamensko jastuče sa masažerom je mekano, udobno i prilagodljivo različitim delovima tela. Njime možete da masirate ne samo leđa, već i vrat, noge, stopala, ruke. Ono je taman toliko veliko da može kvalitetno da vas izmasira i opusti i dovoljno malo da možete da ga ponesete gde god poželite. Fantastično je imati kada krenete na put, ali i na poslu ako dugo sedite kako biste se vremena na vreme izmasirali i bili raspoloženiji i produktivniji. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po SUPER CENI od 1490 rsd!


Foto: Promo

Jastuče radi na 2AA baterije koje nisu uključene u pakovanje. Materijal je prijatan, mekan, lagan, a masažer ima 2 brzine koje se menjaju jednostavnim pritiskomk na dugme sa strane.

Iskoristite sniženje i kupite već danas svoje višenamesnko jastuče sa masažerom po super niskoj ceni i to OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.