Predsednički par Amerike juče je doputovao u prvu službenu posetu Londonu, a Melania Trump je, sasvim očekivano, zablistala u punom sjaju! Prve fotografije iz britanske prestonice obeležile su njene fotografije u maslinastoj haljini koja prati liniju tela i savršeno joj stoji, piše Stil.

Ali, za gala večeru u Blenheim palati i susret sa premijerkom Velike Britanije Theresom May i njenim suprugom, na koju je pošla sa Donaldom Trumpom, Melania je spremila nešto zaista spektakularno! Kada je izašla iz automobila u raskošnoj haljini francuskog dizajnera Jilla Mendela, malo ko je više išta video osim nje!

Elegantna balska toaleta u najnežnijoj nijansi žute boje odmah je od strane modnih kritičara i ljubitelja mode ocenjena kao haljina dostojna kraljevskog dvora i kreacija koja je Melaniju učinila najelegantnijom do sada!

foto: Profimedia

Kroj prelepe, celom dužinom plisirane, haljine istakao je najuži deo struka prve dame, a neverovatno raskošni rukavi koji padaju gotovo do poda učinile su da Melania izgleda kao najprefinjenija zvezda crvenog tepiha.

foto: Reuters / Kevin Lamarque

Toga je izgleda svestan i njen suprug Donald, koji je pustio njenu ruku samo kada je zbog protokola bio primoran.

Uz fantastičnu haljinu, prva dama Amerike ponela je žute salonke, kojima se samo špic povremeno video, a od nakita samo diskretne minđuše i jedan prsten.

foto: EPA / Will Oliver

foto: AP / Pablo Martinez

Zanimljivo je kako su britanski mediji pronašli sličnost između ove haljine i jedne plave koju je nosila pokojna princeza Diana.

Pogledajte na sledećoj stranici kojim izdanjima je Melania obeležila početak britanske turneje: