Da bi vaša koža ponovo “prodisala”, te kako biste se rešili dosadnih mitesera, crvenila, bora i bubuljica potrebna joj je dubinska nega i regeneracija koju mogu da vam pruže, u samo dva koraka, dr Viton – Noir i dr Viton – Apple Stem Cell Serum za kožu punu “života”.

KORAK BROJ 1 Dr Viton-Noir

Dosadni mitiseri su sve više na vašem licu. Što se više trudite da ih uklonite, pojavljuju se u većoj meri i pretvaraju se u akne. Koža vam je umorna i uništena sredstvima punim alkohola, kao i svim vrstama sapuna koji dehidriraju i isušuju kožu. Rešenje za sve ove probleme nalazi se u sastavu Dr Viton Noir - Crne maske koja će iz korena da ukloni mitisere sa vašeg lica, rešće probleme sa aknama, ali i preteran sjaj kože. Dr Viton Noir - Crna maska hidrira kožu i vraća joj svežinu, pa je stoga vaš najbolji saborac u nezi lica i njegovom dubinskom čišćenju.

Ova efikasna maska ima posebnu i moćnu formulu koja se sastoji od aktivnog uglja, aloe vere, vitamina E, Alfa-hidroksilne kiseline, američke leske, humične kiseline, lecitina i trietanolamina.

Aktivni ugalj je sastojak nezaobilazan u nezi kože, jer uklanja mitisere i sve vrste prljavštine uklanja, čisti i smanjuje pore i istovremeno detoksifikuje kožu i neutrališe toksine u istom trenutku kada je maska suši na licu U vreme detoksikacije vašeg lica ekstrakt aloe vere obezbeđuje potpunu hidrataciju kože, čineći je mekom i glatkom čime dobijate zdravu kožu sa prirodnim i zdravim sjajem. Aloe Vera ima snažan antibakterijski efekat i igra glavnu ulogu u borbi protiv bubuljica. Ova biljka olakšava iritaciju kože i uništava bakterije koje mogu izazvati zapaljenje kože. 

KORAK BROJ 2 Dr Viton – Apple Stem Cell Serum

Kada koža bude potpuno očišćena od svih dubokih prljavština i toksina, vreme je za regeneraciju, i to sa dr Viton – Apple Stem Cell serumom. Glavna tajna ovog seruma krije se u matičnim ćelijama iz retke švajcarske jabuke koja obiluje epigenetskim faktorima i metabolitima koji produžavaju život ljudske kože.

Dr Viton – Apple Stem Cell Serum sadrži aktivne biološke sastojke koji će povećati proizvodnju matičnih ćelija kože i štite kožu od prevremenog starenja zahvaljujući aktivnoj dnevnoj regeneraciji.

Dr Viton – Apple Stem Cell Serum redukuje bore stimulisanjem proizvodnje kolagena i stimliše sintezu za dobijanje mladalačkog izgleda. Ovaj prirodni regenerativni serum održava mladalački sjaj, energiju i izgled vaše kože.

Uzovaj set vaša koža će da se preporodi i da zasija kao nikad pre. 

Ovaj set možete poručiti OVDE, po AKCIJSKOJ ceni od 1.499 RSD ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. 

* Akcijska cena traje do isteka zaliha.

*Još sjajnih preparata po pristupačnim cenama možete OVDE pronaći.