Sunce, takođe, utiče na lučenje melanina - hormona sreće. Ali, izloženost suncu nema samo svoje dobre strane, nego i one loše koje mogu da naruše naše zdravlja. Stoga odgovorno ponašanje prema sebi i sopstvenom zdravlju podrazumeva efikasnu zaštitu od sunca.  

Prevelika izloženost suncu bez adekvatne zaštite može da izazove rano starenje kože, isušenost, neelastičnost kože, pege, ali i neke ozbiljnije konskvence poput opekotina, ali i kancera kože. 

Ukoliko ste u nedoumici koju kremu upotrebiti kao zaštitu od sunca, a imate želju da ta ista krema neguje i učini vašu kožu lepom, imamo sjajan predlog za vas!

Eucerinska kremaje biljna krema za sunčanje, koja osim što štiti vašu kožu, pojačava sadržaj vlage, dajući joj elastičnost i mekoću. Od trenutka kada je namažete počinje da štiti kožu od UV zračenja, sa faktorom zaštite preko 50. Ono što je prednost ove kreme, jeste to što ona ne zahteva neprestano mazanje. Jedno nanošenje dovoljna je zaštita tokom celog dana. 

Eucerinska krema proizvodi se u Srbiji, a izrađena je ručno od potpuno prirodnih sastojaka: ulja podubice, nevena, zečijeg trna, mente i eucerina. Možete da je poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 1.000 rsd. Ona je delo doktora narodne medicine, te fito-fizikalnog terapeuta Miloša Ninkovića, koji se u svojoj bogatoj “radnoj tradiciji” susreo sa mnogim oboljenjima, a može da se pohvali i velikim brojem pacijenata kojima je pomogao. 

Ova krema omogući će vam da se zaštitite od sunca, ali će vašoj koži pružiti i neophodnu negu. Uz nju ne morate da koristite različita mleka za tela i druge pomade za negu kože. Plus! Tokom leta ćete imati predivan bakarni ten. 

U praksi sa pacijentima, kako kaže Miloš Ninković, ova krema pokazala se i kao adekvatna zaštita prilikom kemoterapije. 

Proizvod je namenjen isključivo za spoljašnju upotrebu, a odobren je od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Takođe, prošao je i analizu Akreditovane labaratorije za ispitivanje Anahem Beograd. 

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE