Da odelo na ženi ima značajno upečatljivu moć i da može ostaviti veći utisak i od glamuroznih custom made haljina, dokazala je prelepa Anja Rubik.

Doduše, ovu teoriju davnih dana dokazao je Yves Saint Laurent kada je još tokom 60-ih godina prošlog veka prvi put pistom prošetao manekenke u smokingu, čuvenom "La Tuxedo" modelu, koji je do tada bio namenjen isključivo muškarcima.

(Biti Anja Rubik: Sve što treba da znate o lepotici slovenskog porekla)

Međutim, baš nikome nije smetalo što nas je 35-godišnja, svetski poznata manekenka i model podsetila na ovu teoriju, da odelo ženi pristaje možda i bolje od haljine.

Pogotvo ukoliko je u pitanju odelo koje upravo Saint Laurent i potpisuje, a dolazi iz najnovije kolekcije za jesen-zimu 2019.

(Modni ponos: Ovo su srpske manekenke koje su se približile statusu svetskih top modela)

Satenske pantalone dolaze u kompletu sa sakoom, sve je iskrojeno u super fit maniru, a poseban detalj bio je svakako taj što lepa Anja ispod sakoa nije imala apsolutno ništa!

Izgled je kompletiran efektnom ogrlicom, koja je zaokružila ovo moćno seksi izdanje, a manekenka iako nije ostavila mnogo mašti, i te kako je uspela da dobije poene iz visoke elegancije.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/