Ova nova formula smeštena je u naziv Nano Silver Cosmetics, a osim što će da pruži neverovatnu negu, zaštitiće vas i od štetnog UV zračenja. U nastavku vam donosimo više detalja o samoj formuli!

Formula F – srebrna antirid krema bogata vitaminom E, predstavlja savršen kozmetički proizvod za zaštitu i negovanje kože u regiji oko očiju. Izuzetno dobro izbalansirana kombinacija kvalitetnih kozmetičkih sastojaka , organskog ši butera , nanočestica čistog srebra i hladno ceđenih esencijalnih biljnih ulja daje vrhunske rezultate u negovanju, zatezanju i zaštiti kože u predelu oko očiju. 

Ova specijana formula hidrira i trenutno osvežava regiju koja je mnogima najkritičnija – predeo oko očiju. Osim što zateže i umanjuje bore, srebrna antirid kremaneguje i štiti kožu od spoljnih uticaja, a sadrži i zaštitni faktor od UV zračenja – spf 15.

Nano silver antirid kremu možete poručiti OVDE, po ceni od 2.600 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

* Dostava je besplatna.

Ukoliko želite vrhunsku negu za svoje celo lice, najbolji saveznik ka tom cilju biće vam Nano silver krema za lice. Srebrna krema za lice predstavlja jedinstven proizvod za sve tipove kože, a sastoji se od najkvalitetnijih kozmetičkih sastojaka, visokog sadržaja vitamina E, hladno ceđenih esencijalnih biljnih ulja i nano čestica čistog srebra. Ovako odabrana forumalacija omogućava višestruko dejstvo kreme koje se zasniva na dubokoj i efikasnoj hidrataciji kože, njenoj revitalizaciji i zatezanju, odnosno mladalačkom izgledu i sigurnoj antimikrobnoj zaštiti.

Osim efikasne nege i zatezanja lica, Nano silverpruža vam ujednačen ten, štiti kožu i povećava njenu otpronost, a sadrži i zaštitni faktor od UV zračenja SPF 15.