Madonna je razočarala obožavace gostovanjem u finalu Evrosonga 18. maja u Tel Avivu, pevajući hit "Like a Prayer" iz 1989. godine, prenose izraelski i strani mediji.

Dugoočekivani nastup pop ikone nije impresionirao gledaoce, komentariše britanski Daily Mail, a Gardian dodaje da su njeni vokali bili neharmonični i da je trebalo da ostane kod kuće. 

Izraelski mediji navode kritike holandske voditeljke programa koja je sugerisala Madonnino falširanje. Ona je na Twiteru pomenula povez preko oka koji je imala Madonna, ocenivši da je nastup u celini bio loš, dok je britanski novinar Piers Morgan objavio "RIP (Rest in Peace, počivala u miru) Madonninoj karijeri".

Kladioničarska kompanija Paddy Power je zaključila da će se isplatiti svima koju su predviđali loš Madonnin nastup.

(Životna priča holivudskog šarmera: Kako je Pierce Brosnan uspeo da preživi velike tragedije i postane jedan od omiljenih 007)

Organizatori su takođe rekli da deo Madonninog nastupa, kada su se pevači pojavili s izraelskim i palestinskim zastavama na ledjima, nije bio odobren.

Nju je pratilo 35 pevača i 30 plesača dok je pevala svoj hit od pre tri decenije.

Pesmu "Future" je otpevala s reperom Quavo. Nastup je okarakterisan kao kontroverzan i kritikovan je i na društvenim mrežama.


Madonna se suočila s kritikama i uoči nastupa, a kritikovali su je propalestinski aktivisti iz medjunarodnog pokreta za bojkot, odustajanje od investiranja i sankcije (BDS) protiv Izraela, jer se nije povinovala njihovim pozivima da otkaže nastup.

Ona je, međutim, u saopštenju na početku Evrovizije navela da želi da iskoristi svoj nastup da stvori novi put ka miru i da neće podleći političkom pritisku.

Kako je izgledao nastup možete pogledati na ovom video snimku:

Izvor: Stil/ Beta

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/