Totalno profesionalno, sa ogromnom željom da svoju dragu uslika u najboljem izdanju, a njihov ulični modni performans brzo je postao viralni hit!

Oskarovac se trudio da se drži podalje od žiže događanja koja se sada, za vreme odvijanja filmskog festivala, odigravaju širom grada, ali njegov javni performans je brzo privukao poglede koji su ga razotkrili.

(Muški duo koji je dobio sve ovacije u Kanu: Kako su Brad Pitt i Leonardo DiCaprio zaustavili dah svim ženama na svetu)

Krivac je možda više upravo zanosna devojka, 21-godišnja argentinska manekenka i glumica Camila koja u Kanu promoviše svoj novi film ‘Mickey And The Bear‘, a koju je dragi pokušao uhvatiti u najboljem svetlu i najzgodnijoj pozi dok mu je pozirala u predivnoj beloj tufnastoj haljini.

Koliko je zaljubljen, dokazuju upravo fotografije koje su snimili znatiželjni prolaznici, nakon što su shvatili ko se to skriva iza objektiva.

Par je u vezi godinu dana, pa im razlika u godinama nipošto ne predstavlja smetnju, a generalno se retko se mogu videti zajedno u javnosti, pa ne možemo često videti njihove "zaljubljene momente". 

Zasad se glumac dobro skriva, što je pokušao učiniti i u Kanu, ali mu kačket i sunčane naočare, uz ovako atraktivnu devojku i javni performans, nisu pomogli.

Naime, u julu počinje prikazivanje dugoočekivanog Tarantinovog filma ‘Once Upon a Time in Hollywood’ u kojem glavne uloge glume upravo 44-godišnji Leonardo Di Caprio i 11- godina stariji kolega, glumac Brad Pitt.

izvor: Stil/ cover.style

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/