Kako se odeva savremena žena? Ko je ona? Uspešna, senzualna, hrabra i samosvesna. Tako žene vidi fjorentinska modna kuća Patrizia Pepe. Strast Patrizie Bambi u kombinaciji sa preduzetničkim duhom Claudia Orrea kulminirala je stvaranjem Patrizia Pepe u Firenci, 1993. Od tog trenutka žene su mogle da se prepuste jednom brendu koji prepoznaje sve njihove modne potrebe - svakodnevnu praktičnost, ali i glamur za sve važne trenutke, od jutra do večeri.

Prateći upravo tu filozofiju, 7. oktobra, prvi put je organizovan multimedijalni modni događaj u saradnji sa brendom Patrizia Pepe pod nazivom uPP In The Air. Više od tipičnog eventa, ovaj doživljaj podrazumevao je fuziju mode i umetnosti, predstavljajući priču o novoj kolekciji kroz četiri glavne teme: Italian Parade, Soft Explorer, Back to the ʹ90s i Racy Femininity. Na ovaj način su renomirani modni brend i najprodavaniji modni magazin u Srbiji okupili posebno odabrane žene za intimno druženje u prostoriji bivšeg restorana na samom vrhu Genex kule, doslovno uživajući na pogled “iz vazduha”. Tu su se našle zaista izuzetne žene među kojima su glumica Tamara Dragićević, pevačica Sara Jo, šminkerka Ena Jović, influenserka Dunja Jovanić i manekenka Mia Jokić - predstavljajući raznovrsnost Patrizia Pepe brenda i na koji način komadi iz nove kolekcije mogu da budu adut za svaku ženu, bez obzira na to čime se bavi.

Na iznenađenje gostiju, umetnica Svetlana Ninković je fluorescentnim bojama oslikavala bele Patrizia Pepe majice, a tu je bio i srpski kompozitor i pijanista Vasil Hadžimanov koji je zadivio goste na klaviru. Za kraj noći, nastup DJ-ice Miss Millie, kojim je ispratila goste, zaokružio je fenomenalnu atmosferu.

Ovog puta smo zaista otišli UPP IN THE AIR - pogledajte više u videu!