Starogradska zima nešto više od mesec dana bila je mesto najlepšeg provoda, nestvarnih uspomena i prave praznične atmosfere.

Koncerti, predstave, vanvremenski hitovi, najbolja hrana, druženje sa omiljenim junacima, kreativne radionice... sve je to samo deo onoga što su posetioci mogli da iskuse u Parku vojvode Vuka.

I zaista, tokom proteklog perioda đuskali smo uz koncerte Lexingtona, Igora Simića, Sergeja Ćetkovića, Balkanike i mnogih drugih, a tu su bili i domaći DJ-evi koji su nas sjajnim izborom muzike grejali tokom hladnih zimskih večeri, a đuskalo se i uz hitove Naxi radija.

Starogradska zima bila je mesto gde je svaki dan bio ispunjen sjajnim aktivnostima, a naši najmlađi posetioci zabavljali su se uz Leontinu i hor “Čaroliju”, fantastične predstave i omiljene junake iz bajki poput kraljice Else, Pepeljuge, Mikija i Mini Maus, Spajdermena, kao i sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima.

Družili smo se i učili i na brojnim kreativnim radionicama u Muzeju primenjenih umetnosti, počev od pravljenja novogodišnjih ukrasa, izražavanja kroz fraktale, pa sve do pravljenja parfema.

Naravno, Starogradska zima bila je mesto zabave za sve generacije, te su i za naše starije posetioce bile organizovane igre i aktivnosti za seniore. A posebnom ugođaju i domaćinskoj atmosferi doprinele su i gastro gućice najboljih beogradskih restorana gde ste tokom prethodnih 36 dana mogli da isprobate najukusnije specijalitete i omiljena pića.

Ne možemo i da se ne osvrnemo na “zvezdu” Starogradske zime - Mondo fiću koji je bio omiljeno mesto za najbolje Instagram fotke, a najkreativnije fotografije osvojile su i vredne nagrade.

Tokom dana građane je zabavljao Naxi radio koji je sjajnim hitovima terao sve na podijum Parka vojvode Vuka, a nasmejana lica posetilaca samo su dokaza da je Starogradska zima zaista bila mesto najbolje zabave u Beogradu.

Program "Starogradska zima" organizovala je Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri bili su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima bili su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

DSC02566 (2).jpg
Mondo