Predstojeći uskršnji vikend na Superstar TV donosi prve dve epizode nove sezone popularne serije „Državni službenik“, u subotu i nedelju, 23. i 24. aprila, od 21 čas. U nastavku krimi sage u produkciji Telekoma Srbija i Filma danas, pandemija korona virusa je počela, pojavljuju se nove pretnje, misteriozni likovi i neočekivani obrti. Pritom, Služba sada ima novog rukovodioca, a agenti nove tajne zadatke.

Foto Vladimir Avramović i Irena Canić 4.JPG
Foto Vladimir Avramović i Irena Canić 

Usled opšteg straha od pandemije i nedostatka potrebnih zdravstvenih materijala, Služba strahuje od nemira i smatra to ratnim stanjem. Zemlja se zatvorila, ali u Srbiju ipak stiže tajanstveni amerikanac koji ima poslovni predlog za Iliju (Žarko Laušević), međutim neko se meša u te planove. Pored protivljenja Aninom (Vaja Dujović) povratku u Službu, Lazar (Milan Marić) se na samom počektu suočava sa većim problemima nakon što je poslao svoj tim na mađarsku granicu da preuzmu respiratore.

Foto Vladimir Avramović i Irena Canić 2.jpg
Foto Vladimir Avramović i Irena Canić 

Iako je ceo svet stao, borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira stanovnika ove zemlje – postala je glavna misija za agente Službe.

Foto Vladimir Avramović i Irena Canić 5.JPG
Foto Vladimir Avramović i Irena Canić 

Pored Srbije, novih 14 epizoda je snimano je i u Istanbulu, a obeležiće ih veoma neizvesna i uzbudljiva akcija. Inače, „Državni službenik“ je domaća serija koja je napravila globalno najveći uspeh jer su prava na emitovanje zajedničkog ostvarenja kompanije Telekom Srbija i produkcijske kuće Film Danas, otkupile mnoge svetske platforme.

Za španska govorna područja, likovi serije su čak „progovorili“ i španski jezik: