Zamislite da ste na pozornici i da imate 60 sekundi da ispričate svoju životnu priču. Samo jedan minut da se pokažete u najboljem svetlu! Šta biste rekli? Na koji način biste predstavili sebe tako da budete zanimljivi, da držite pažnju, nesmejete ljude i što je najvažnije, da budete potpuno iskreni i spontani? Da se sa vašom pričom identifikuju, da se u vašem iskustvu prepoznaju? Da li biste znali da suzbijete tremu i da spontano pričate o svojim željama, snovima, iskustvima, stvarima koje su vam promenile život? Upravo takav zadatak postavio je uspešni mladi glumac, Milan Marić, ljudima koje je okupila želja za promenama, novim doživljajima i iskustvima. Na prvi pogled potpuno različiti, „skapirali“ su se za samo nekoliko minuta. Neki su bili stidljivi, drugi spremni da osvoje pozornicu, „društvo iz ćoška“ već je nazdravljalo koktelima, a zatim su se i ostali pridružili, počeli da se šale i razmenjuju svoje priče. Podrška u tome bio im je Milan. Sjajno raspoložen za novu ulogu, ulogu mentora, prvo im je ispričao svoju IQOS priču o promeni i opkladi koju je prihvatio na nagovor prijatelja, a zatim ih podstakao da izađu na „scenu“ i otkriju svoje iskustvo.

Lice svetske IQOS zajednice_warp studio115.jpg
Promo 


Neko je naveo koliko mu se novih, lepih stvari desilo od kako je IQOS postao deo njegovog života. Jedna dama je ispričala koliko ju je promena podmladila i donela novu energiju, drugi su otkrili koliko je njihova promena pozitivno uticala na prijatelje i njihove navike, dok je vedra gospođa sve nasmejala svojom pričom o promeni koja joj je spasila brak i neizmerno usrećila muža... Atmosfera je postajala sve opuštenija, nestalo je treme, a onda je Milan Marić svima zadao izazov- da odglume priču svog kolege, ali uz malo otežavajućih okolnosti. Svi su spremno prihvatili, ne znajući šta ih čeka. Nekome je „padala kiša“ dok je pričao, drugome je „duvao“ ledeni vetar, nekome je „gorelo pod nogama“, a neko je morao da priča tako što će krenuti od kraja... Usledilo je mnogo smeha, neki su pokazali zavidno glumačko umeće, a svi su se sjajno zabavili.

Lice svetske IQOS zajednice_warp studio9.jpg
Promo 


Svi oni imaju šanse da postanu svetsko lice IQOS zajednice, ali, što je najvažnije, pao je dogovor- ko god da bude izabran, druženje se nastavlja i ubuduće! Zato baš oni i jesu predstavnici IQOS&Friends programa koji se kreira u saradnji sa njima, u cilju daljeg širenja vizije o svetu bez duvanskog dima.