Kombinujući sofisticirani stil Jadranske rivijere i vrhunsku uslugu po kojoj je One&Only poznat, sa fuzijskim elementima japanske kuhinje i svetskim DJ nastupima, Tapasake predstavlja jedinstvenu destinaciju na crnogorskoj obali i ultimativno mesto za provod na Jadranu. Stilski uređeno okruženje kluba nudi One&Only kabane, slikovitu ljuljašku iznad vode i akva bar za goste koji žele da uživaju u autentičnim koktelima, dok se rashlađuju u bazenu od 40 metara. Na toplom mediteranskom suncu, uz svežinu mora, atmosfera u Tapasake-u lagano prelazi iz dana u noć uz magične zalaske, DJ setove i globalna imena iz sveta zabave, muzike i umetnosti.

2.JPG
Promo 

10.jpg
Promo 

Ovogodišnji specijalni program otvara Mahmut Orhan, svetski poznati turski DJ koji se proslavio 2016. godine hitom "Feel" sa 260 miliona pregleda na YouTube i Spotify, te #1 pozicijom na iTunes listama u 11 zemalja. Njegovim nastupom 18. juna započinje ciklus žurki pod nazivom S7VEN SINS, koji obećava vrhunsku zabavu svake subote tokom leta 2022. Goste očekuju nastupi nekih od najvećih imena sa svetske scene, poput Burak Yeter-a, autora hita "Tuesday" i singla "My Life Is Going On" iz Netflix-ove serije La Casa de Papel (16. jula), Hugel-a sa svojim najnovijim hitom "Morenita" (13. avgusta), te najuticajnijeg DJ-a na dance sceni današnjice, veterana Mark Knight-a (10. septembra). Podršku pružaju i regionalne zvezde, među kojima su Sara Jo (1. jul), Zoe Kida (2. jul), Angellina (30. jul) i Nika Turković (27. avgust).

3.jpg
Promo 

Tokom sedmice provod ne prestaje, jer će goste Pool Club-a zabavljati rezident DJ Nader Razdar, koji se pridružuje sa živahne noćne scene Dubaija – uz opuštene melodije tokom vrelih letnjih dana, te žustre muzičke seanse za ritual zalaska sunca za pamćenje.

8.jpg
Promo 

7(1).jpg
Promo 

Noću se Tapasake seli u restoransku interpretaciju kluba, gde goste dočekuju enterijeri oblikovani od oniksa, tamnog drveta i orijentalnih paravana geometrijskog dizajna. Kako raspoloženje i ambijent prelaze u sofisticiraniju i glamurozniju, ali jednako živahnu atmosferu uveče, tako se menja i meni koji objedinjuje evropsko iskustvo malih zalogaja sa japanskom prefinjenošću. Koncept Tapasake menija postavio je renomirani šef Herve Courtot, poznat po nadgledanju otvaranja restorana Nobu u Atlantisu.

12.jpg
Promo 

Za one koji žele da sunčane dane (i noći) provedu sa prijateljima, omogućen je zakup privatnih prostora za grupe do šest gostiju, sa posebno osmišljenim kabanama, strateški postavljenim za osveženje tokom celog dana. S pogledom na sjajni bazen i Jadransko more, svaka kabana opremljena je sopstvenim ozvučenjem, ležaljkama i TV-om, te pogodnostima poput šampanjca Louis Roderer, selekcije bezalkoholnih napitaka, kao i zalogaja sa Tapasake menija. Tapasake klub se takođe može ekskluzivno rezervisati za privatne zabave i događaje, uz posvećeni tim koji će isplanirati i sprovesti u delo svaki element za posebnu priliku.

11.jpg
Promo 

Više informacija će uskoro biti dostupno na tapasake.com/portonovi, Instagramu i Facebooku, a rezervacije se vrše putem telefona +382 31 691 012 ili e-maila na tapasake@oneandonlyportonovi.com.