Dok još uvek uživamo u lepom vremenu planirajte sledeće putovanje, zato što nove klijente, uz prenos zarade u UniCredit Bank Srbija, očekuje poklon od 3.000 dinara i ENPay uređaj za 1 dinar. Sve postojeće i nove klijente očekuju sjajni popusti kod partnera Banke.

Ponuda važi u periodu od 24. jula do 15. septembra 2023. godine za sve klijente koji su u stalnom radnom odnosu i sa prenosom zarade u UniCredit Bank Srbija. Uz prvu transakciju Vašom novom Flexia Mastercard kreditnom karticom, bilo da ste postojeći ili novi klijent UniCredit Banke dobijate ENPay uređaj za 1 rsd. Popusti kod partnera Banke u navedenom periodu važe za nove i postojeće klijente. Jednokratni trošak izdavanja kartice iznosi 296 RSD (izveštaj kreditnog biroa i menica). Mesečni trošak održavanja zavisi od od izabranog računa, i iznosi 250 RSD mesečno u slučaju platnog računa sa osnovnim uslugama (održavanje računa i održavanje kartice).

Saznajte više, prijavite se online još danas: https://www.unicreditbank.rs/rs/pi/specijalna-ponuda-za-kes-kredit-i-kreditnu-karticu.html.