Živimo u doba gde nam užurbani ritam svakodnevice često diktira tempo života. Okarakterisali bismo ga kao vreme ispunjavanja zadataka. U diskontinuitetu između svih poslovnih obaveza, brige o sebi, često se dešava da nenamerno zanemarimo naše najbliže i da im pozive upućujemo samo kada imamo nepovoljne vesti. Srećom, stigao je praznični period kada se sve usporava i kada konačno imamo vremena da sagledamo sva dostignuća, kao i da se podsetimo koliko je provođenje vremena sa najmilijima lekovito.

Ipak, postoje pojedinci koji nemaju tu privilegiju i žive u konstantno užurbanom tempu tokom cele godine, primajući putem telefona isključivo neugodne vesti. Govorimo o našim nevidljivim herojima, zaposlenima u Zavodu za urgentnu medicinu, čije angažovanje omogućava našu sigurnost.

Sa željom da ih učini vidljivim i istakne njihovo zalaganje, kompanija HONOR je odlučila da ove praznične sezone slavi i nagradi baš njihov doprinos. Kao deo kampanje, kompanija je sprovela i istraživanje na teritoriji Srbije koje je potvrdilo da su zdravstveni radnici i volonteri najpriznatije grupe među svim nevidljivim herojima.

Zaposleni u Zavodu za urgentnu medicinu 1.JPG
Honor 

Crvena boja je često psihološki povezana sa intenzivnim emocijama poput ljubavi i besa. Za zaposlene Zavoda za urgentnu medicinu, crvena predstavlja i spašavanje života. Zanimljivo je da u Srbiji prolazno vreme prihvatanja crvenih poziva iznosi 8.01 minut, za razliku od Danske gde je 8.59 minut. Ovaj podatak naglašava njihovu brzu reakciju na svaki poziv, što prevazilazi profesionalnu dužnost i pokazuje njihovu predanost društvu.

Uoči praznika, kao znak zahvalnosti u ime cele zajednice, kompanija HONOR je donirala Zavodu za urgentnu medicinu pametne telefone HONOR 90. Ova inicijativa osigurava nevidljivim herojima da budu povezani sa svojim najmilijima, čak i dok su na terenu jer tehnologija spaja ljude.

Osim ovog gesta, HONOR je pokrenuo kampanju na društvenim mrežama kako bi istakao važnost svih nevidljivih heroja. Oni su uz nas ne samo tokom praznika, već i tokom cele godine. Zato su praznici pravo vreme da negujemo osećaj zahvalnost prema njima. Iskoristite ovu priliku da podelite svoje priče o vašim herojima i pokažete njihov doprinos u vašem životu.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu.