Amalfi Terrazza na Kosančićevom vencu je zasigurno obeležila ovo proleće – osvojila je simpatije velikog broja posetilaca, prenela jedinstvenu atmosferu Italije i kreirala novi koncept zabave. Nakon završetka druženja u srcu Beograda, došlo je vreme da se Amalfi Terrazza preseli možda baš na vašu terasu. Otkrivamo vam kako možete da učestvujete u kreativnom konkursu i uživate u la dolce vita momentima u svom domu, uz Malfy i drage osobe.

Sve što je potrebno jeste da se do 19. jula, preko sajtaamalfiterrazza.com, prijavite na kreativni konkurs “Amalfi terrazza – tvoja terrazza”. Prijava se realizuje u tri jednostavna koraka: potrebno je da unesete vaše podatke, pošaljete fotografiju terase koju prijavljujete za sređivanje, kao i da navedete kreativno obrazloženje zašto baš ona treba da bude među tri odabrane koje će zasijati u Amalfi stilu.

Pobednike bira stručni tim sa Fakulteta primenjenih umetnosti koji je radio na umetničkoj postavci u okviru Amalfi Terrazze, zajedno sa organizatorima kreativnog konkursa. Dobitnici će biti objavljeni na sajtu i Instagram nalogu @amalfiterrazza najkasnije do 2. avgusta. Nakon proglašenja pobednika, kreativan tim će osmisliti plan uređenja tri pobedničke terase i urediti je u stilu Amalfi Terraze.

Zato, iskoristite ovu jedinstvenu priliku da možda baš vaša terasa postane nova oaza za uživanje – uz prepoznatljivu azurno plavu boju, stabla limunova, cveće i bilje sa mirisom Mediterana, kao i nezaobilazni Malfy džin koji dolazi u četiri ukusa - Malfy Gin Rosa, Malfy con Limone, Malfy con Arancia i Malfy Originale.