U prelepom ambijentu Amalfi Terrazze na Kosančićevom vencu, poznata domaća dizajnerka Marija Tarlać održala je prvu samostalnu reviju na kojoj je predstavila svoju capsule kolekciju inspirisanu živopisnom Amalfi obalom i jedinstvenim stilom ladolce vita. Posebno osmišljena kolekcija nosi pečat šarma i harizme najromantičnijeg dela Italije.

Marija je sa strašću kreirala svaki komad, sa ciljem da dame pronađu nešto što će nositi svakodnevno, istovremeno osećajući udobnost i eleganciju. „Kolekciju smo stvarali nekoliko meseci i čini je 20 različitih modela. Želela sam da kreiram komade koje će žene moći da nose svaki dan, ali da im udahnem za nijansu maštovitiji izraz i elegantniju viziju, apsolutno nešto što bih i sama sa uživanjem ponela. Raskošne duge haljine, suknje, topovi, sakoi – svaki od ovih komada kreiran je sa posebnom pažnjom jer su za mene imperativ preciznost izrade, kao i kvalitet materijala“, otkrila je Marija.

Warp studio  - revija 1.jpg
vladimir velickovic/vladimir velickovic 

Kolekcija je izrađena od visokokvalitetnih materijala poput svile i viskoze, a krojevi su pažljivo osmišljeni kako bi istakli žensku figuru. Paleta boja obuhvata azurno plavu, žutu, roze i narandžastu, pozivajući na beskompromisno uživanje u never ending letnjim danima.

„Inspiraciju za boje sam pronašla kako u Amalfi obali, tako i u Malfy džinu koji dolazi u četiri ukusa - Malfy Gin Rosa, Malfy con Limone, Malfy con Arancia i Malfy Originale. Otuda u kolekciji kombinacija boja koje predstavljaju boju limuna, pink grejpfruta, boju narandže i plavu. Ovo je kolekcija koja poziva na uživanje u trenutku, baš ono šta želimo od leta koje nam dolazi. Zato mi je posebno drago što sam svoju prvu samostalnu reviju i predstavljanje ove capsule kolekcije imala baš na Amalfi Terrazzi koja se savršeno uklopila u taj la dolce vita stil“, dodala je Marija.

Warp studio - Amalfi Terrazza (1).jpg
Wrap Studio 

Vanvremenski modeli, stvoreni da se nose iz godine u godinu, biće dostupni u Marija Tarlać Store u Beogradu. Do tada, posetite Amalfi Terrazzu na adresi Kosančićev venac 27 i doživite čaroliju Amalfi obale u samom srcu Beograda. 

Warp stuido Katarina Radivojević.jpg
vladimir velickovic/vladimir velickovic