Ovog 14. avgusta, Dino Merlin se vraća u Porto Montenegro sa jedinstvenim muzičkim spektaklom!“Jedna noć u Porto Montenegru“ posebno je osmišljen show na impozantnoj “plutajućoj” bini postavljenoj na čuvenom infinity bazenu Jahting kluba Porto Montenegra. Publiku osim svevremenskih hitova ovog umetnika očekuje prateći desetočlani bend, specijalni scenski efekti kao i koreografije u izvedbi plesne grupe iz video-spota “Mi”.

Nakon lansiranja svog promotivnog singla „Mi“, snimljenog u Bokokotorskom zalivu prošlog oktobra, Dino Merlin će 14. avgusta održati ovaj ekskluzivni događaj u saradnji sa Porto Montenegrom, pionirom razvoja luksuznog naselja i marine za superjahte u Tivtu.

Dino Merlin je jedan od omiljenih kantautora jugoistočne Evrope. Njegov poslednji album, „Hotel Nacional“, dospeo je među top 10 najprodavanijih world albuma sveta na Billboard World Albums listi, a istoimenoj svetskoj turneji prisustvovalo je blizu milion ljudi na četiri kontinenta.

Broj ulaznica za ovaj ekskluzivni događaj je ograničen. Pridružite nam se na ovom posebnom događaju, koji obećava nesvakidašnji doživljaj, u prelepom ambijentu Bokokotorskog zaliva.

Ograničen broj ulaznica je u prodaji od 21.jula na http://gigstix.me/dino-merlin, a eventualne dodatne informacije možete dobiti putem maila dino.merlin@portomontenegro.com.