Do Nove godine brojimo sitno, ali mnogi od nas još uvek nisu osmislili planove za svoj doček. Završavaju se projekti, pišu to-do i wish liste, dok nam je sve teže da uskladimo planove sa svojim najbližima i rezervišemo našu party destinaciju. Ne brinite, još uvek nije kasno da se provedete svetlucavo i sjajno jer mnogi gradovi u regionu organizuju nezaboravan program. A pri tom vam nije potrebna rezervacija. Dakle, šta čekate?

U nastavku otkrijte 5 najboljih gradova u regionu za doček Nove godine i pikirajte jednu od njih!

1. Dubrovnik

Dubrovnik je uvek dobra ideja, ali tokom novogodišnje noći, kada će na Stradunu nastupiti Zdravko Čolić - ne postoji mesto na kojem bismo radije bili. Winter Festival i ove zime donosi raznovrstan program u ovom čarobnom gradu - od predstava i izložbi do koncerata i velikih nastupa, a u pauzama od novogodišnje euforije šetaćemo obalom, piti kafu u Gradskoj kavani i upijati sunce. 

2. Novi Sad

Urbani i omiljeni grad kulture donosi isti takav program za Novu godinu. Odmah su nam pažnju privukla imena kao što su: Vlatko Stefanovski, Buč Kesidi, Marko Nastić... pa da nismo u Dubrovniku - ovo bi bio naš izbor no.1.

3. Kotor

Gde je fešta, tu smo i mi, a ove zime u Kotoru se, kako najavljuju, spajaju lepota prošlosti i radost budućnosti. Za Novu godinu i reprizu na Trgu od oružja biće Severina i Dino Merlin, a tokom produženog odmora svratite i do Portonovi i One & Only Portonovi rizortova.

4. Rijeka

Ako vam nedostaje malo nostalgije, ljubavi i romantike, doček 2024. u Rijeci uz Gibonnija biće najbolja odluka. Već sledećeg dana premestite se u Opatiju gde se održava još jedan u čaroban advent na Jadranu.

5. Sarajevo

I za kraj - ako ste više za grad nego za obalu - predlažemo Sarajevo! Tamo vas čeka pravi throw back u Jugoslaviju jer će u centru nastupati Bombaj štampa, Zabranjeno pušenje i Crvena jabuka. A blizu i Jahorina ukoliko želite da spojite skijanje i provod.