Zvanično je the most wonderful time of the year, što znači da je nam je kalendar već popunjen različitim događajima i proslavama. Iako se čini da nam to donosi neverovatnu zabavu, istina je da u većini slučajeva ume da bude zamarajuće i izazovno – naročito kada treba osmisliti sve te modne kombinacije u kojima biti zvezda večeri(o da, kriterijume ne spuštamo ni pod razno!).

Novi komadi mogli bi da budu velika investicija u tolikom broju, a pored toga ne poštuju ni pravila održive kupovine. Zašto ne bismo iskoristili statement komad koji već imamo u ormaru? Crna sako-haljina ili top haljina, kožne pantalone ili suknja, možda zvuči kao kliše, ali tajna je u stilizaciji. Spojite ih sa belom košuljom, napravite slojeviti outfit gde ćete majicu kratkih rukava sa natpisom navući preko rolke od tila, igrajte se, igrajte, jer kada ako ne sada.

A najviše u ovome pomoći će vam detalji koji čitav stajling transformišu i podižu na viši nivo (ne zaboravite ni na moć šminke i frizure, i usudite se da eksperimentišete!). Evo 5 zabavnih & trendy prazničnih aksesoara koji će vam pomoći da zasijate u novogodišnjoj noći.

1. Glamurozni rajfovi

Nema sumnje da su rajfovi za kosu napravili veliki comeback u 2023. godini, zahvaljujući poznatim ličnostima koje su ih nosile od street style izdanja do crvenog tepiha. Šta god obukli dodaće vam suptilnu sofisticiranost i French vibe, a za Novu godinu razmotrite jedan u bordo boji.

2. Hulahopke u boji

Bićemo iskreni – ovaj look stoji nam u sekciji Saved već nedeljama i čeka da bude rekreiran. Ali takođe, kako su crvene hulahopke svuda, a mi želimo da budemo posebni, krenuli smo u istraživanje drugih jarkih nijansi kao što su plava, žuta i pink. Najbolji deo u vezi s ovim trendom? Nema one strepnje da li će mi biti dovoljno toplo na prazničnoj zabavi.

3. Svetlucave minđuše

Malo sjaja nikada nikome nije naškodilo, naprotiv, to je praktično esencijalni element prazničnog outfita. Kako biste učinili da vam lice zablista, odaberite par glomaznih (i glamuroznih) minđuša u zlatnoj ili srebrnoj boji.

4. Svetlucava torbica

Zaboravite na klasiku! Torbice u prazničnoj sezoni su u šljokicama, kristalima i zlatu. Maksimalizam uzima maha, a više je više postaje parola kojom se samouvereno vodimo.

5. IQOS Iluma Stardrift

Dame od stila i one koje ne žele da se odreknu nikotina, u svetlucavoj torbici ove praznične sezone nose limitiranu seriju IQOS Iluma Stardrift uređaja koji oduševljava kako dizajnom, tako i činjenicom da ima napredni sistem zagrevanja duvana, ne čisti se, lako se koristi i nema neprijatnog mirisa. Nedostaje vam još samo omiljeni koktel i cheers za 2024!

iqos iluma djnc.jpg
iqos 

Važna informacija: IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.