Veličanstveni hotelski brend St. Regis, poznat po svojoj bogatoj istoriji i tradiciji, uskoro otvara vrata svog prvog hotela u Beogradu. Moderan dizajn, savremeni luksuz, bezvremenska elegancija, prvoklasna usluga i izuzetno gostoprimstvo su načela na kojima se temelji poslovanje ovog brenda, a čije je premijerno otvaranje planirano za kraj leta 2024. godine obećavajući neuporedivo iskustvo svim gostima i posetiocima hotela. Kao prvi internacionalni luksuzni brend, hotel St. Regis u Beogradu predstavlja projekat koji će definitivno promeniti standarde u hotelijerstvu u regionu.

Osnovan pre više od jednog veka u Njujorku od strane Džona Džejkoba Astora IV, St. Regis brend kombinuje glamur sa avangardnim duhom. Preko 50 luksuznih hotela koji se nalaze na najboljim internacionalnim adresama predstavljaju sinonim za besprekornu personalizovanu uslugu. Još od osnivanja prvog hotela u Njujorku, brend je ostao dosledan beskompromisnom kvalitetu usluga koju pruža legendarni St. Regis batler. Gosti širom sveta prepoznaju brend po čuvenim ritualima poput koktela Bloody Mary, popodnevnih čajanki i večernjeg rituala, odnosno Champagne sabrage (otvaranje šampanjca sabljom), a koji su inspirisanim nasleđem Kerolajn Astor, predstavnicom visokog njujorškog društva u drugoj polovini 19. veka.

Details.jpg
Promo 

Smešten na modernoj lokaciji u okviru projekta Beograd na vodi, hotel St. Regis Beograd, poznat kao “staklena kuća” i najviša zgrada u Beogradu, svojom arhitektonskom izvanrednošću i inovativnim dizajnom odaje počast nasleđu grada i kontrastu starog i novog, stvarajući “grad sa dva lica”. Spoljašnji izgled je oblikovan tako da pruža dinamični, vertikalni izraz kule, graciozno oponašajući fluidnost reka Save i Dunava i savršeno spajajući živopisnost ovih evropskih reka sa avangardnim duhom grada. Unutrašnji dizajn inspirisan je tradicionalnim srpskim elementima, koji su maestralno pomešani sa modernom paletom boja. Hotel raspolaže sa 119 soba, uključujući 17 apartmana i Predsedničkim apartmanom od 192m2. Gosti će imati priliku da uživaju u St. Regis batler usluzi koja predstavlja dragoceni zaštitni znak brenda i sinonim za izvanrednu uslugu, kao što su peglanje, pakovanje i raspakivanje odeće, osiguravajući da se sve želje i potrebe gostiju predvide i realizuju u svakom trenutku.

St. Regis room.jpg
Promo 

Gastronomska ponuda hotela uključuje Savant, savremenu brasserie koja će doneti jedinstvenu atmosferu Njujorka, mesto gde se moderni klasici reinterpretiraju korišćenjem najfinijih lokalnih sastojaka. Beogradska kultura uživanja u kafi posebno će se isticati kroz Rise Patisserie gde će se uz prepoznatljivi St. Regis blend kafe, ručno pravljenih poslastica i delikatesa služiti i čuveni popodnevni čaj. St. Regis Bar predstavljaće elegantno utočište inspirisano King Cole barom koji se nalazi u St. Regis hotelu u Njujorku, gde će se servirati zanatski kokteli i kulinarski specijaliteti šefa kuhinje, uključujući i čuveni koktel Bloody Mary.

Pored St. Regis bara, nalaziće se i posebna vinska soba idealna za privatne večere i degustacije vina vođene somelijerom i šefom kuhinje.

Bloody Mary.jpg
Promo 

Smešten u privatnom krilu, St. Regis spa centar predstavljaće oazu izvanrednosti i elegancije, inspirisanu legendarnom Iridium sobom hotela St. Regis u Njujorku. Ovaj izvanredni prostor obuhvata pet prefinjeno uređenih soba za relaksaciju sa jedinstvenom selekcijom tretmana i masaža prilagođenim ličnim potrebama gostiju. Ispunjen prirodnim svetlom spa centar nudi bazen i đakuzi, a umirujući pogled ka reci će se protezati i do fitnes centra, opremljenog najnovijom Technogym opremom, koja postavlja standarde produktivnih treninga. Za poslovna okupljanja i ekskluzivne proslave, hotel St. Regis Beogradima četiri sale za sastanke sa očaravajućim pogledom, dok Astor dvorana od 460m2 obložena staklom, predstavlja savršeno mesto za bajkovita venčanja, glamurozne proslave i raskošne korporativne događaje.

St. Regis Spa.jpg
Promo 

Posebnu čar Astor dvorani daje unikatni plafon ispleten mrežom blistavih kristala, kao i Astor Terasa.

Astor Ballroom.jpg
Promo