Luksuzni brend St. Regis, simbol neprolazne elegancije i izvanrednih iskustava, održao je ekskluzivnu "Midnight Supper" večeru u Geozavodu, u Beogradu na vodi, u noći 12. septembra 2023. Ova spektakularna večera predstavlja najavu otvaranja prvog hotela St. Regis u Beogradu i obećava da će uneti internacionalni sjaj u srpsku prestonicu.

0EBBEBF8-FF0B-497D-9215-2551126E1D73.JPG
Copyright 2023. All rights reserved., Stefan Burmazevic 

"Midnight Supper" je legendarni ritual gospođe Kerolajn Astor, koja je još od 19. veka okupljala društvenu elitu u Njujorku, a neretko je na tim ekskluzivnim okupljanjima prisustvovao naš slavni naučnik Nikola Tesla. Ova večera, koja je bila spektakl za odabrane, održana je u Beogradu u čast te istorijske veze i kao obećanje da će hotel St. Regis biti ne samo luksuzna destinacija, već i čuvar, odnosno legat prijateljstva našeg slavnog naučnika i Džona Džejkoba Astora.

7AAFAC83-7D36-410A-89B3-8836AA8E9CD0.JPG
Copyright 2023. All rights reserved., Stefan Burmazevic 

"Gospođa Kerolajn Astor, osnivačica St. Regis brenda, i naš čuveni Nikola Tesla, dele duboke korene u istoriji luksuza i inovacija", objasnila je Agnješka Rog Skšinjaš, Vice President Marriott International grupacije za luksuzne brendove u Evropi. "Ova "Midnight Supper" večera je prvi korak ka obnovi tog prijateljstva i donošenju jedinstvenih St. Regis iskustava u srpsku prestonicu."

Na ovoj spektakularnoj večeri su se okupili ugledni gosti iz sveta kulture, sporta, medija i biznisa, čineći ovaj događaj izuzetno značajnim i ekskluzivnim.

najava otvaranja luksuznog st regis beograd hotela
Copyright 2023. All rights reserved., Stefan Burmazevic 

najava otvaranja luksuznog st regis beograd hotela
Copyright 2023. All rights reserved. 
14FC574F-0583-4A63-8F56-29043D43528E.JPG
Copyright 2023. All rights reserved. 

"St. Regis brend je personifikacija luksuza, izvrsnosti, usluge i konačno, izvanrednih iskustava svih onih koji mu poklone poverenje", istakla je gospođa Skšinjaš. "Ova večera je samo mali uvid u ono što gosti mogu očekivati u hotelu St. Regis Beograd, gde će se luksuz i srpska gostoljubivost spojiti na nezaboravan način."

Ovo je prvi, inicijalni događaj kojim će hotel St. Regis, koji se uskoro otvara, doneti renesansu beogradskom kosmopolitskom renomeu. Mark de Rajter, genralni direktor, St. Regis hotela u Beogradu, istakao je: "Hotel St. Regis Beograd će biti destinacija za sve one koji traže mnogo više od luksuza; to će biti mesto gde će se stvarati nezaboravna iskustva, uspomene koje će trajati čitavog života. Nestrpljiv sam da započnemo nova prijateljstva i gradimo novu tradiciju, po uzoru na ovo što nas vezuje već više od jednog veka."

F393C011-77EE-4AA6-985E-A20C96610977.jpg
Copyright 2023. All rights reserved., Stefan Burmazevic 

Upravo to ističe I Pankaš Birla, potpredsednik Mariott grupacije za Jugoistočnu Evropu: "St. Regis Beograd predstavlja monumentalnu prekretnicu za Beograd i za St. Regis brend. Otvoriti vrata ovog luksuznog hotela u srcu srpske prestonice znači otvoriti vrata svetu raskoši, ugleda i vrhunskog iskustva. Beograd, sa svojom bogatom istorijom i živopisnom kulturom, prirodno je stanište za brend St. Regis, čije se vrednosti podudaraju sa srpskim duhom gostoprimstva. Ovaj hotel će biti ne samo destinacija za putnike iz celog sveta, već i mesto gde će se stvarati priče koje će se prepričavati decenijama unapred.”

Beogradski St. Regis je I svedočanstvo inovacije, budući da je smešten u Kulu Beograd i predstavlja simbol koncepta "The Glass House". Ovaj koncept u St. Regis hotelima kombinuje modernu arhitekturu, luksuzni dizajn i prirodni svet kako bi stvorio inspirativne i nezaboravne prostore za goste. Ovi prostori često služe kao atrakcija sami po sebi i doprinose ukupnom luksuznom doživljaju boravka u St. Regis hotelima.