Prostranstva zelene boje, vazduh koji zadržavate u plućima što duže i svežina duge šetnje postaju želje koje ne mogu da se odlože. I ne moraju! Na samom krovu naše zemlje, uz idealne temperature i savršenu poeziju prirode, čeka vas sam vrh užitka, Kopaonik sa svojim jedinstvenim lepotama i ponudom čiji vas komfor uvodi u stanje nalik letnjem dremežu.

Da priroda i luksuzni ugođaji idu ruku pod ruku i da vam je za potpuni “reset” sa prvim sunčanim danima potrebno samo nekoliko dana pokazuje nam predivni Kopaonik i njegov hotelski dragulj – Grand Kopaonik sa svojom jedinstvenom ponudom.

Bar.Letnje 2.Jul 2022-3.jpg
Promo 

BEG U SVET ČISTOG ZADOVOLJSTVA

Grand Kopaonik dobro zna kako da zavede i osvoji pažnju svojih gostiju, a potom im razvedri misli i obnovi energiju snagom prirode i luksuznih spa sadržaja. Fascinantni zatvoreni i otvoreni bazen u okruženju koje miriše na četinare, idealne temperature za izležavanje na planinskom suncu, jedinstveni sadržaji koji donose mir i opuštanje, glavni su činioci za vaš lični raj na planini.

Grand.Leto.Jun-2024-215.jpg
Promo default

Ether Spa u hotelu Grand Kopaonik donosi pravo bogatstvo sadržaja i koristi najbolje od prirode za jedinstvene spa rituale i učinkovite aromaterapijske tretmane.

Deo ekskluzivne spa ponude su i tretmani mineralizovanim blatom i termalnom vodom iz Jošaničke Banje. U privatnom rasulu koji je dizajniran upravo za ovu vrstu spa iskustva, posetioci mogu uživati u specijalnim ritualima na bazi lekovitog blata uz stimulaciju toplote i pare.

U jedinstvenoj spa laboratoriji na licu mesta izrađuju se personalizovani proizvodi od pažljivo odabranih prirodnih sirovina, esencijalnih ulja i sušenog planinskog bilja i cveća, za najfiniju prirodu negu.

_A8A5287.jpg
Promo 

AVANTURE VREDNE PAMĆENJA

Očuvana priroda, beskrajne šume, rečice, pešačke staze, rezervati prirode, vodopad i autentična planinska sela pozivaju na nezaboravan letnji odmor.

Izaberite svoje prevozno sredstvo – planinski ili još bolje električni bicikl koji vam je dostupan na licu mesta, nezaobilazni kvad za avanturu bez granica, safari vozilo ili se jednostavno oslonite na sopstvene noge – sve ostalo prepustite prirodi i neuporedivom hotelu Grand Kopaonik koji će znati da osmisli idealan plan za vas.

Grand.Leto.Jun-2024-202.jpg
Promo 

Na spisak svog planinskog letnjeg iskustva stavićete i foraging – branje pečuraka, lekovitog bilja i borovnica, uživaćete u jahanju konja kroz bujne zelene krajolike, u vožnji žičarom i gondolom, zabaviti se na streličarstvu, dok će vaši klinci uživati u odlično koncipiranim dnevnim istraživačkim kampovima u prirodi.

IMG_0745.jpg
Promo 

GASTRONOMIJA NA VRHU

Uživanje u elegantnim jelima inspirsanim najboljim tradicionalnim ukusima, sinonim su za gastronomsku ponudu hotela Grand Kopaonik. Savršenim spojem lokalnih sirovina i moderne internacionale kuhinje, Grand šefovi pomeraju granice dobrog ukusa i donose novi duh u prepoznatljiv planinski ambijent. Kopaoničke borovnice i maline, šumske pečurke i mnoge druge kvalitetne namirnice sa lokala naći će se na vašim tanjirima u Garden Gastro baru, koji je svoje mesto dobio u jednom od najprestižnijih gastronomskih vodiča na svetu - Gault & Millau.

HotelGrand.10.Jul.2023.©PetarJelisavac 28.jpg
Promo