7 LUKSUZNIH HOTELA KOJE MOŽETE REZERVISATI NA SANTORINIJU: Pogledajte najbolji izbor za nezaboravno leto

Za vas smo napravili top listu najboljih hotela za boravak na destinaciji iz snova, grčkom ostrvu Santorini!

Unspalsh Alex Azabache

Santorini je jedna od onih destinacija za odmor koju ste verovatno zabeležili na vašim Pinterest tablama još davnih dana: slika belih kikladskih kuća koje se kaskadno spuštaju do svetlucavog tirkiznog mora je ona koja je večno ostala u našim umovima. Ovo grčko ostrvo i dalje se kotira veoma visoko na listi popularnih turističkih destinacija, te se možda pitate gde da odsednete kada konačno rezervišete taj odmor iz snova. Stoga, kreirali smo listu 7 luksuznih hotela u kojima možete boraviti prilikom posete prelepom ostrvu Santorini.

1. Perivolas 

Perivolas je prvobitno dizajniran kao porodična kuća, i još uvek pruža osećaj privatne rezidencije koja gostima nudi potrebnu udobnost.

2. Canaves

Canavesovih luksuznih 18 hotelskih soba idealno je skrovište za romantične parove i mladence. Od 1995. godine hotel je bio skrovište poznatih ličnosti, političara i kraljevskih porodica.

3. Hotel Aspaki

Hotel Aspaki na Santoriniju je poznat po svom infinity bazenu na ivici stene kao i pećinskim bazenima i romantičnim privatnim balkonima sa zadivljujućim pogledom.

4. Cavo Tagoo

Ovaj smeštaj možete posetiti već od sredine aprila sve do kraja oktobra. Poseduje očaravajući pogled na zalazak sunca i otmenu gastronomsku ponudu njihovog mediteranskog fusion restorana Vezene. 

5. Hotel De Sol

De Sol je veličanstveno osamljeno utočište pogodno za porodice, jer poseduje i dečiji bazen i igralištem, a jedan je od retkih hotela na ostrvu Santorini koji je otvoren tokom cele godine.

6. Athina Luxury Hotel

Atina je boutique hotel sa samo devet luksuznih apartmana u srcu Fire, od kojih se svi mogu pohvaliti pogledom na vulkan, modernim nameštajem i tradicionalnom arhitekturom.

7. Hotel Katikies

Katikies Garden, preuređeni venecijanski manastir iz 11. veka nudi sve potrebne sadržaje: tri infinity bazena, palubu za sunčanje, holistički spa centar, malu biblioteku i mediteranski restoran.