Dok uživamo u prvim zracima prolećnog sunca razmišljamo kako je sada pravo vreme za mali predah. Užurbana i iscrpna svakodnevnica tera nas na traganje za savršenom destinacijom za prolećni odmor koji će nas povratiti u život.

S obzirom na to da smo sunce dočekali sa velikom radošću, danas maštamo o lokacijama na kojima ono preovladava.

Ukoliko su vam baterije već na izdahu i vreme vam je da prikupite novu energiju za nove pobede, bacite pogled na destinacije na kojima letuju poznati.

Mikonos, Grčka

Nije tajna da Grčka ostrva poslednjih godinja privlače pažnju poznatih ličnosti iz celog sveta. Među omiljenim destinacijama je svakako Mikonos koji je dugo bio obožavan zbog grčke hrane, plavog mora, belih kuća i kamenih puteva. Već nekoliko sezona važi za mesto koje je mnogima na wish listi, a poznate ličnosti iz celog sveta ga vole i iz razloga što je jedna od savršenih lokacija za iznajmljivanje jahte i plovidbu do pustih plaža koje nude punu privatnost.

Amalfi, Italija

Nismo sigurni ko drugi može bolje da dokaže da je jug Italije pun pogodak za odmor, od same Kourtney Kardashian. Već godinama preferira prelepe plaže sa bistrom plavom vodom i pastu i crno vino za večeru. Ako pitate Kourtney Kardashian, od obale Amalfija do Sardinije, nemoguće je pogrešiti sa izborom plaža u Italiji ukoliko ste planirali prolećni odmor.

Kourtney Kardashian već godinama posećuje obalu Italije.
Instagram 

Tulum, Meksiko

Još jedan favorit slavnih jeste Meksiko! Poznat po malim zalivima, visokim temperaturama i hladnom vodom - Tulum je ono što svi priželjkujemo čim osetimo prve zrake sunca na koži. To je idealno mesto za ronjenje i ispijanje omiljenog koktela uz božanstvene zalaske sunca. Moderna arhitektura, ali sa nezabilaznom dozom tradicionalizma je jedna od stvari koja oduševljava turiste iz svih krajeva sveta.

Abu Dabi, Ujedinjeni Arapski Emirati

Dubai i Abu Dabi idu ruku pod ruku za jedinstveno iskustvo prolećnog odmora. Neboderi, peščane plaže i pustanje omogućavaju savršenu kombinaciju urbanog života i života na plaži. Abu Dabi stoji na raskršću: on je odeven modernošću, dok istovremeno žustro štiti svoje beduinske tradicije prošlosti. Abu Dabi je izašao iz senke obližnjeg Dubaija, kao destinacija za ljubitelje umetnosti, zabave i luksuznih hotela.

Maldivi

Još jedno mesto koje rado posećuju slavni u proleće jesu Maldivi. Da su Maldivi sinonim za raj na zemlji složili su se i Justin i njegova izabranica Hailey Bieber koji su pokazali svoj luksuzni odmor na Instagramu. Pored luksuznih hotela i božanstvenih plaža, ukoliko ste ljubitelji aktivnog odmora možete istražiti malo dalje od svog resorta i uvideti skromne kuće u veselim bojama i svakodnevan život lokalaca koji izgleda kao da na ovom ostvu tehnologija nije uzela maha.