Na checklistu za 2023. još početkom godine smo, pored business ciljeva, zapisali – više koncerata, više putovanja i više zalazaka sunca, a na ultraluksuznoj destinaciji – Portonovi, pronašli smo evente koji će nam pomoći da maksimalno iskoristimo svaki sunčani minut.

Ušuškan u Bokokotorskom zalivu na obali Jadranskog mora, ovaj rizort stvorio je pravi raj za hedoniste. Kombinacija bajkovitih vila, vrhunskih restorana i ekskluzivnih događaja kreiraju jedinstveno iskustvo koje ne želimo da propustimo ni ovog leta, pa čak iako tokom godine niste imali dovoljno vremena za sebe – sada imate sve mogućnosti da to nadoknadite i ponovo počnete da dišete, smejete se i uživate u lakoći postojanja.

„Svakog vikenda u junu, u saradnji sa Portonovi Beach klubom na Vista trgu održavaće se DJ sesije na otvorenom. Savršena prilika da se opustite, plešete i uživate, uz pulsirajuće ritmove talentovanih lokalnih DJ-eva’’, ističe za Elle Adrijana Husić, direktorka marketinga i komunikacija u Portonovom.

2022 Portonovi Summer 08.jpg
Portonovi 

Evo kojih 5 događaja ne propuštamo:

1. Vinsko veče

Vinsko veče tradicionalno se organizuje svakog jula u Portonovom i privlači pažnju velikog broja posetilaca, a ove godine će publika 29. jula uživati u muzici Jelene Tomašević, uz više od 30 izlagača koji će predstaviti svoje proizvode. Dan kasnije, publika će uz muziku i stihove uživati u performansu Ivana Bosiljčića i benda, pod nazivom “Naše veče”.

2. ABBA & QUEEN Tribute Shows

Tribute bendovi sa simfonijskim orkestrima stižu u Portonovi ovog leta i nastupaće pred publikom na Marina trgu. Dancing Queen - ABBA Symphonic Tribute Show dolazi 21. jula, kada nas očekuje neverovatna zabava uz poznate hitove ove švedske grupe, dok će 5. avgusta publika uživati uz QUEEN SYMPHONY SENSATION, koji će izvoditi kultne numere legendardnog rok benda. Ulaz za posetioce ova dva koncerta je besplatan.

2022 Portonovi Summer 10.jpg
Portonovi 

3. Koncert Nine Badrić

Ovog leta slušamo svoje srce i činimo samo ono što prija našoj duši, a to znači i da smo 14. jula na Marina trgu gde će nastupiti regionalna zvezda Nina Badrić. Samo dan kasnije, nastavljamo laganim ritmom uz hrvatski bend Detour.

4. Mjesna muzika Đenovići

Nastupom Mjesne muzike Đenovići 5. jula, tradicionalno počinje sezona letnjih koncerata u Portonovom. Nakon uspešnog koncerta prošle godine, vraćaju se s repertoarom bezvremenskih klasika i svežih obrada.

5. Barcelona Gipsy balKan Orchestra

Nakon velikog uspeha koji su postigli širom sveta, u Portonovi 9. avgusta stiže i Barcelona Gipsy balKan Orchestra. Ovaj specifični ansambl inspiraciju nalazi u balkanskoj muzici, kao spoju muzičkih tradicija i multietničke kulture koja prevazilazi svoje geografske granice.

sergej_PN-1183.jpg
Portonovi 

Za više informacija možete kontaktirati events@portonovi.com.