O Riri! Kakvo prijatno iznenađenje! Pa ti umeš da budeš prilično elegantna, prefinjena i pristojna. Želimo više ovakvih tvojih izdanja!  

Naime,revija američkog dizajnera Zaca Posena privukla je prilično veliku pažnju i to zahvaljujući dvema stylish damama. Dok je Naomi Campbell bila bez konkurencije zvezda piste, van piste najviše komentara i to pozitivnih je izazvala pevačica Rihanna.

Pevačica sa Barbadosa nam je izdanjem za reviju svog velikog prijatelja pokazala da ume, pored onog neobičnog i otkačenog stila, da prošeta ponekad i u elegantnom i ženstvenom izdanju. Ono što definitivno važi za oba je stav. Bilo da je u provokativnoj, crazy kombinaciji ili u prefinjenoj, haute couture kreaciji, Riri uvek izgleda kao žena koja ima najveće samopouzdanje na svetu.

A na reviji Zaca Posena, Riri je odlučila da se pojavi u jednostavnoj i elegantnoj haljini sa njegovim potpisom. Uska haljina od satena je istaknula njenu vitku liniju, a duboki izrez dekolte. Bojom (inače top bojom za 2015. Marsalom) je uskladila sandale, a styling je zaokružila upečatljivim nakitom koji je još više istakao njene tetovaže. 

Najbolje izdanje pevačice do sada, ako nas pitate!