Ovosezonsko izdanje NYFW-a završava se u četvrtak, 19. februara, revijom Sherri Hill.

Do sada smo već pogledali veliki broj revija, na kojima smo uočili hordu trendseterki, među kojima su do sada, sledeće tri dame dominirale svojim modnim izdanjima. 

Victoria Beckham 

Sam početak NYFW-a je obeležilo vrlo snežno i hladno vreme u Njujorku ali ni minus 7 nije sprečilo Victoriju Beckham da zablista u svojim zimskim kombinacijama. Dok je ipak veliki broj fashionista bio stilizovan u trendi bundice i duboke čizme, VB je odlučila da njujorškim ulicama prošeta crne vunene bermude, mega stiletto čizmice od lakovane kože, vanilakrem džemper i sivkastocrni kašmirski šal.

Naklon za vašu hrabru kombinaciju, gospođo Beckham!  

Olivia Palermo

Za razliku od VB, Olivija koja je street style predvodnica i zvezda čije bravure u hodu prati horda paparaca, se opredelila za topliju, slojevitiju kombinaciju. Njen look koji je obuhvatao zvoncare od svetlog jeansa, teget bluzu i dugačak kaput sa kožnim rukavima je privukao veliku pažnju na reviji brenda Misha Nanoo. 

Alexa Chung 

Glamurozno koktel veče koje je organizovao Tommy Hilfinger nakon spektakularne revije nalik terenu za ragbi, nije moglo da prođe bez Alexe Chung koja se pojavila u najsavršenijoj, teget-crvenoj pelerini koju je engleska prezenterka i stilistkinja uparila crnom rolkom, crnim poluduokim čizmicama i torbom nalik onim koje nose doktori.

Chic na kvadrat!