Opšte je poznata činjenica da je u krugu poznatih dama, Michael Kors jedan od najomiljenijih američkih dizajnera! Njegove kreacije obožavaju pogotovo da nose Blake Lively, Olivia Palermo i Allison Williams, ali i ostale trendseterke iz sveta mode, filma, muzike.

Zato nas ne čudi što je upravo Korsova revija posle revije Kanye Westa privukla najjači prvi red na ovosezonskom NYFW izdanju. Dok smo kod sportskog giganta i repera mahom videli muzičke zvezde, Korsova je bila rezervisana za najsofisticiranije dame koje važe za najbolje obučene dame na svetu.

Najveću pažnju je privukla glumačka ekipa, na čelu sa Kate Hudson i Allison Williams koje su osvežile izdanja poznatih vedrim i prilično prolećnim kreacijama donoseći dašak proleća u Njujork koji je poslednjih dana obeležio sneg, vetar i debeli minus.

Kate (35) je blistala nalik zlatnoj devojci u cvetnoj pencil suknji koju je uparila žutim topom od pletiva, crvenim ružem i nude salonkama. Njena koleginica, zvezda serije The Girls (26) se opredelila za ljupku, damsku teget kombinaciju od satenskog topa (bez rukava) i raskošnu suknju pun krug, takođe cvetnog dezena izgledajući elegantno i prefinjeno, stilizovana u teget salonke i zalizanu, puštenu kosu koju je pričvrstila na sredini šnalom.    

Ostale dame su bile prilično svedene i naklonjene monohromatskim kombinacijama. Pogotovo se to odnosi na Poppy Delevingne ( divan kostim u pesak boji), Lily Aldridge (crni blejzer sa resama nalik haljini) i Oliviju Palermo (crna suknja, bela košulja i zanimljiva crna jaknica sa masivnim zlatnim dugmadima).

Kate Hudson, Olivia Palermo, Caroline de Maigret, Hanneli Mustaparta i još veliki broj drugih dama je ispratio najnoviju kolekciju Korsa...