Nismo ih videli na crvenom tepihu 87. dodele Oscara ali su zato obeležile after party koji je usledio nakon dodele, koji tradicionalno već godinama organizuje magazin Vanity Fair. Vidno raspoložene, poznate sestre su na proslavu došle odvojeno, svaka sa svojim životnim partnerom ali su zato ostatak večeri provele zajedno, igrajući i pozirajući.

To smo mogli i mi da ispratimo kilometrima udaljeni zahvaljujući postovima na Instagramu, i to posebno na profilu queen Bey koja je tokom večeri sa fanovima šerovala nekoliko slika na kojima se vidi da su sve nesuglasice između njih prošlost.

(Pogledajte najglamuroznije izdanje na Oscarima: Jennifer Lopez blistala u raskošnoj Elie Saab kreaciji) 

Sestre su bile usklađene stilski (Solange je nosila Naeem Khan kreaciju s rolkom, opšivenu svetlucavim perlicama koje su nalik laticama ukrasile haljinu celom dužinom, dok je Bey bila u elegantnoj i jednostavnoj beloj haljini s potpisom Stelle McCartney) podsetivši nas na prelepo Solangino all in white venčanje iz novembra prošle godine. 

(Pogledajte red carpet koji je zasenio crveni tepih Oscara)

Inače, Solange je pre after partyja bila na zvaničnom Oscarovom after partyju na kom je u svojstvu DJ-a puštala muziku za odabrano društvo, ali ubrzo nakon toga se uputila do Beverli Hilsa gde je zajedno sa Bey demonstrirala sestrinsku ljubav i zabavu!