Dok je binu BRIT nagrada pokorila Madonna nalik nekoj moćnoj heroini (Madge je imala mali incident kada se spotaknula na bini jer joj je plašt s potpisom Armanija bio preuzan, i to baš tokom pevanja ovog dela "I let down my guard, I fell into your arms, now that it's over, I'm going to carry on", ali je nalik pravoj zvezdi i profesionalcu nastavila nastup koji je naišao na oduševljenje mase!), crveni tepih je bio rezrevisan za pop princezu, Taylor Swift.

Muzička zvezda i miljenica američke publike koja polako osvaja i evropsko tržište, poslednjih godinu dana nam je demonstrirala neka od svojih najspektakularnijih izdanja. Međutim, moramo da konstatujemo kako je ovo do sada, njeno najzavodljivije izdanje.   

Naime, Taylor se na godišnjim BRIT nagradama pojavila u uzanoj crnoj haljini, zatvorenog dekoltea s potpisom Roberta Cavallija.

Dok je prednji deo bio elegantan i sveden, zadnji je privlačio pažnju seksi panelom od tila ukrašenim upečatljivim crvenim motivom zmaja od štrasa (rep je dosezao čak do poda).

Šarmantna niska punđa i crveni ruž zaokružili su ovaj atraktivni look mlade pevačice koja je kasnije i nastupala na samoj manifestaciji.