Kada su nedavno na internet procurile neobrađene fotografije Beyonce i Cindy Crawford za koje se ni danas ne zna da li su retuširane da izgledaju gore nego u stvarnosti, ili su sasvim neobrađene u Photohopu, naš jedini komentar je bio: šta god da je, one su za nas najlepše i neponovljive!

Isti komentar imamo i sad kad je reč o prelepoj Jennifer Lopez, čije slike sa snimanja kampanje za L’oreal su preplavile net. Zanimljivo, sa snimanja za istu kompaniju procurile su i nedavno objavljene fotografije Beyonce koji su Queen B prikazale u nešto drugačijem izdanju - barem od onog na koje smo inače navikli. 

Ako je suditi po fotografijima koja su procurile, Jennifer je skoro pa ista kao na retuširanim što je još jednom potvrdilo činjenicu da latino divi nije potreban Photoshop i da je u najboljim godinama, kao i da se očigledno odlično brine za svoj izgled.

Mi joj na ovakvom izgledu možemo samo čestitati - ili, zavisno o perspektivi, možda i pozavideti. 

Jennifer Lopez swimsuit untouched L’Oréal Paris outtakes HQ #JenniferLopez#swimsuit#LOréalhttp://t.co/ga4m0kP4bPpic.twitter.com/CnC036aTKj

— nude celebrity (@izymybes) February 28, 2015

.@jness935: Untouched photos of @JLo leaked annnnnd she's still better looking than everybody: http://t.co/zcWODU1rAGpic.twitter.com/36I5vhyBYm

— FLOW 93-5 (@Flow935) February 28, 2015