Američka glumica Blake Lively radi punom parom na promociji najnovijeg filma "Age of Adeline".

Mlada mama je uspela da obiđe rekordan broj tv emisija u jednom danu i pritom se preobuče čak šest puta!

Poznata kao glumica koja ne koristi usluge stilista već sama sebe stilizuje i to u fantastične dizajnerske komade, Blake je u jednom danu uspela da prikaže celi niz raznovrsnih odevnih kombinacija koje vam donosimo danas!

Jutro je započela u elegantnoj kombinaciji Roksande Ilinčić. Prekrasan color block kaput u nijansama plave i žute iz poslednje resort kolekcije britanske dizajnerkeice sparila je s bodycon haljinom iz iste kolekcije.

Za dolazak na show odabrala je kombinaciju iz nove Marc Jacobs kolekcije koju je zaokružila Louboutin "Tucsick" cipelama.

Za emisiju Live With Kelly & Michael odlučila se za jaku boju fuksije i haljinu na preklop kuće Kristinit.

Intervju na radiju Sirius dala je u eklektičnoj kombinaciji mini haljine i jakne s raznobojnim printom iz nove jesenje kolekcije modne kuće John Galliano. Haljinu je upotpunila sandalama kreatorke Sophie Webster.

Radio je napustila u nežnoj boji lavande. Kaput od kašmira kuće Cushine Et Ochs uparila je s palazzo pantalonama iz iste kolekcije i tankim belim topom.

Za poslednju večernju obavezu, talk show Jimmyja Fallona, potrudila se vratiti u dane kada je njena karijera "it" devojke bila u punom zamahu. U studiju se pojavila u seksepilnoj kombinaciji crnog negliže topa i raskošnih plisiranih pantalona od svile u stilu 70-ih.

Naravno, ne smemo da izostavimo i još jedan outfit koji je Blake nosila dan pre svih ovih 6 kombinacija kada se pojavila u dugačkom crnom blejzeru koji je obukla preko prozirnog kombinezona sa zvezdicama. 

izvor: buro247.hr