Nema veze što smo mi na sva zvona najavili dugu kosu kao glavni trend za ovu sezonu, poznate dame nas ignorišu od starta godine i uporno nastavljaju da skraćuju svoju kosu. I to na bob, kraći ili duži (#pažverzija). Poslednja u nizu koja je promenila imidž, odlučivši da isproba nešto drugačije je ljupka Katie Holmes.

(Razbarušen bob: Kako da napravite najpopularniju frizuru sa Instagrama)

Naime, Katie se na glamuroznoj Met Gali pojavila u elegantnoj plavoj Zac Posen toaleti golih leđa, međutim najveću pažnju privukla je njena frizura.

36-godišnja glumica je odlučila je da svoju dugu kosu zameni šik bob frizurom, a sudeći po reakcijama prisutnih ovo je bio pravi potez lepe Katie.

Međutim, ono što je još zanimljivije jeste način na koji je Katie dobila ovaj savršeni bob. Poznata glumica je na svom Instagram profilu rešila da podeli sa fanovima akrobacije koje su bile potrebne za ovu frizuru.

(4 načina senčenja: Ombre, sombre, flambojaž i balajaž)

Stav na šakama? Što da ne. Katie je naopačke bila naslonjena na prozor dok je njen frizer makazama šišao i oblikovao dugu kosu lepe glumice. Šta sve nećemo da uradimo zarad lepote, zar ne?

U svakom slučaju zanimljivo "šišanje".