A ne, ne. Ako ste mislili da smo juče završili sa Met Galom, prevarili ste se. I to prilično jer smo vam danas spremili ne samo najzanimljivije Instagram beleške već i Limino vamp izdanje, jednu promenu frizure koje je usledilo nakon krajnje čudnog tretmana i najbolji Meme koji je usledio. Ali o tom potom...

Da se vratimo na Limu koja je bila jedna od retkih koja je ispratila zadatu temu na "The China: Through The Looking Glass", ili ti Met Gali 2015 koju sada već tradicionalno organizuje njuroški muzej Metropolitan Museum of Art.

(Raskošan glamur s Met Gale 2015: SJP, Alexa; Bey u kreacijama inspirisanim Kinom)

Iako su se mediji bavili prilično smelim kombinacijama od queen Bey i J.Lo koje su razgolitile veliki deo tela, bilo je teško zanemariti glamurozni non-stop defile svetlucavih, raskošnih i dramatičnih kreacija koje su zvanice prošetale na najvećoj modnoj žurci!

Među zvanicama je bila i brazilska lepotica, Adriana Lima koju je retko ko prepoznao jer je bila krajnje neprepoznatljiva, iako vamp i više nego poželjno. Lima se pojavila na crvenom tepihu u uzanoj, vamp haljini Marca Jacobsa, zagasito crvene boje. Svoj zavodljivi vamp look Adriana je pojačala dodatno ružem u sličnoj nijansi, crnom "ugljen" kosom, šiškama i savršenim, seksi očima.

(Tri najbolja izdanja s Met Gale)

U stilu moderne Mortiše Adams, brazilska manekenka je tokom poziranja imala moćan, samouveren stav "najlepša sam i najseksepilnija ovde!" zasenivši veliki broj glumica, mizičkih zvezda i drugih poznatih dama.   

Jednako zavodlljiva ali ipak prepoznatljivija, Lima je bila na after partyju za koji se preobukla u kratku crnu haljinu koju je nadogradila kožnim, crnim rimljankama. Šminka je ostala ista, sa tek minimalnom promenom ruža. Umesto tamnog, zagasitog Lima je izabrala vatrenocrveni.

Splendid my dear. Very sexy and edgy. 

Pogledajte i ostale najbolje obučene manekenke sa Met Gale:

Joan Smalls

Jourdan Dunn

Rosie Huntington-Whiteley