Svake godine tokom Kanskog festivala održi se po nekoliko glamuroznih događaja među kojima je i Chopard žurka koju po običaju pohode najpopularnije manekenke na svetu od Irine Shayk preko Toni Garrn, Karlie Kloss i Doutzen Kroes.

Ovogodišnja je ipak pripala brazilskom modelu, 33-godišnjoj Limi koja je bila lepotica večeri, zavodeći sve prisutne izazovnom belom Mugler haljinom s dubokim šlicem u prednjem delu koji je otkrio njene duge, izvajane noge. 

(Vamp i neprepoznatljiva Lima: Dva moćna izdanja brazilske manekenke)

Victoria's secret anđeo i novo lice parfema Decadence američkog dizajnera Marca Jacobsa je zasenila skoro sve koleginice koje su se prilično potrudile da zablistaju na crvenom tepihu noseći mahom couture kreacije najpoznatijih dizajnera današnjice.

(Adriana Lima: 10 beauty saveta prelepe manekenke)

Međutim, plan im je pao u vodu čim se Lima pojavila u uzanoj, dugačkoj Mugler haljini bele boje bez rukava i zatvorenog dekoltea koja je kružnim prorezima u liniji struka i dubokim šlicem još više naglasila seksepil vatrene Lime. Kompletan utisak svakako ne bi bio potpun da Adriana nije haljinu nadogradila metalik sandalama Giuseppe Zanottia.