Nekoliko dama od samog starta je osvojilo naša srca po pitanju stila. Među njima je svakako bila i ostala Kerry Washington, neponovljiva Olivia Pope iz hit serije Scandal.

Iako se u poslednje vreme povukla iz medija s tek nekoliko pojavljivanja, Kerry je ostala miljenica Holivuda i modnih kritičara. Pa svi pamtimo njenu čarobnu i dramatičnu Giles haljinu sa londonske premijere filma Django u kojoj je američka glumica izgledala kranje nestvarno i bajkovito.

Kerry koja je veliki fan haljina koje i u gore pomenutoj seriji nosi najviše pored odela i bluza, koje nadograđuje redovno statement kaiševima, opet je očarala pre neki dan kada se pojavila u electric haljini britanske kreatorke grčkog porekla Mary Katrantzou. 

Naime, Washington koja trenutno promoviše novu sezonu serije je na Summer Press Tour u Los Anđelesu odlučila da iznese jednu efektnu haljinu iz poslednje jesenje kolekcije poznate dizajnerke u kojoj su dominirale kreacije printa koji je često stvarao optičku varku.

Efektan desen na polusjajnom žakardu je izgledao kranje otmeno, dok se za chic detalj pobrinuo kroj, širi, lepšravi top + pencil suknja. Savršena kombinacija za dnevnu formalnu priliku složićete se?

Kompletan look Kerry je osvežila poluprozrinim, satenskim cipelama Altressa s potpisom Christiana Louboutina, tirkiznim minđušama ali i vrlo jakom šminkom koja je za čudo na licu tamnopute glumice izgledala prilično svedeno i prirodno ( svetlucava, zelena senka, dosta maskare i sjajni ruž).

Naravno, ovakav look ne bi mogao svako da iznese. Bar ne onaj ko nema samouveren stav koji Kerry od starta krasi.