Dok je kod nas Noć veštica tek prilika da se maskiramo i da se po gradu održi nekoliko maskenbala, kod Amerikanaca, Halloween spada u kultne i najiščekivane datume u godini za koje se mnogi stanovnici Amerike pripremaju po nekoliko meseci jer imperativ je imati što bolju, što luđu masku!

Halloweenom su opsednuti i mladi, i stari, ali i poznati. Međutim, koliko god da se trude nema zvezde koja je uspela da nadmaši nemačku manekenku u poslednjih nekoliko godina! Već odavno je poznato da je Heidi Klum kraljica Halloweena.

Lepa manekenka obožava da se maskira, a svake godine je sve kreativnija u onome što smišlja.

Pre dve godine, Heidi je uspela sve da šokira maskiravši se u staricu. Vene na nogama, bore na vratu i licu, staračka odeća - učinili su lepu manekenku neprepoznatljivom.

Ovoga puta je pravizišla sve svoje dosadašnje "maske" odenuvši se u Jessicu Rabbit, kultnu junakinju iz filma "Who framed Roger Rabbit" iz 1981. godine! Ali ako ste mislili da je Heidi samo stavila periku, obukla push up i crvenu haljinu, prevarili ste se.

Nemačka manekenka je od 12 pa sve do pola 11 uveče bila na šminkanju kod ljudi koji su specijalizovani za pozorišnu šminku i masku i koji su lepoj Heidi napravili autentičnu masku filmske junakinje ali i fejk zadnjicu i bombastično poprsje ne bi li Heidi izgleda što bliže "pravoj" Jessici.

Heidi je tako tokom cele večeri morala da nosi glomaznu, tešku masku koja joj je otežavala disanje, ali i kretanje...

I iako su se i ostali potrudili, niko nije bio kao Heidi. Na primer, Gigi Hadid koja je bila identična Sandy iz filma Grease, odnosno Olivia Newton John, niko nije izazvao toliko pažnje kao Heidi.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija