Svaki put kada vidimo prelepu južnoafričku glumicu na crvenom tepihu očara nas njena aristokratska lepota, besprekoran ten, figura koju kao da je klesao neki renesansi umetnik i držanje koje je dostojno jedne kraljice. U ovom slučaju, kraljice crvenog tepiha koja se opredelila za jednostavan glamur i boju koja je vrlo intenzivna, moćna i ekskluzivna u isto vreme.

Baš kad smo mislili da ne može da nadmaši svoje veličanstvene kreacije, Charlize je izabrala kreaciju kojom je ispisala svoju još neviđenu stranicu stila! Dostojanstvena i seksepilna, glumica koja je bila jedna od prezentera nagrada je blistala na crvenom tepihu odevana u jednostavnu Dior kreaciju dubokog dekoltea, golih leđa i elegantnog šlepa koji je odlika skroro svake red carpet kreacije. 

Dubok dekolte i tanke bretele su savršeno naglasile glumičinu bistu koja je Diorovu haljinu osvežila srebrnim, kristalnim lančićem sa priveskom, i elegantnim naušnicama. Šminka je bila decentna - smokey eye i nude lips, dok je kosu stilizovala na desnu stranu, i to u stilu holivudskih diva, sve sa blago uvijenim šiškama.

Iako nije bila nominovana, Charlize je apsolutni #winner. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija