Ako je Kan najprestižniji evropski festival, onda je amfAR gala, najglamurozniji gala event na evropskom tlu! Humanitarni bar koji se već dugi niz godina organizuje tokom Kanskog festivala i ove godine je okupio red nagrađivanih glumaca ( Leonardo di Caprio, Orlando Bloom, Helen Miren, Kirsten Dunst) ali i najpoznatije i najatraktivnije modele današnjice.

Alessandra, Doutzen, Adriana, Rosie.... svaka dama se potrudila da se o njoj priča, birajući provokativne ali s ukusom kreacije najbojih dizajnera današnjice. 

Iako su nam najprivlačnije bile Lima i Ambrosio koje su mamile poglede seksepilnim crnim izdanjima, moramo da pomenemo Helen Miren koja vedrinom i sjajnom linijom svima očita lekciju kad god se pojavi na crvenom tepihu, ali i čarobnu Umu Thurman i Heidi Klum koje su parirale daleko mlađim damama pleneći pažnjom u haljinama jarkih boja.

Neobična i drugačija  je bila Katy Perry koja je došla zajedno sa Orlandom Blooomom u raskošnoj crvenoj toaleti Marchese u stilu flamenko haljina sa ušivenim karnerom koji je imitirao ružine latice. Too much? Procenite sami u nastavku...

Alessandra Ambrosio

Adriana Lima

Katy Perry

PageBreak

Juliette Binoche

Toni Garn

Doutzen Kroes

Irina Shayk