Sigurni smo da znate da postoje odevni komadi i aksesoari koji nas apsolutno podsećaju na stil Parižanki, a to su mornarske pruge, kilote, marame za glavu i beretke....

Ipak, ako se malo bolje udubite u njihov stil, ili jednostavno obiđete Instagram profile najstylish dama sa ovog podneblja primetićete jednu stvar: one obožavaju da nose određene kombinacije boja.

Reč je, uglavnom, o basic komadima u crvenoj i beloj (ili crnoj) kombinaciji koja uvek izgleda sofisticirano i pomalo retro.

Iako Instagram fotografije svedoče o ovom neobičnom trrendu, nismo sigurni da li je on aposlutno zavladao na pariskim ulicama, ili se radi o nekoj vrsti stereotipa. Uglavnom, možemo sa sigurnošću da kažemo da komadi iskombinovani u ovim bojama, provereno izgledaju veoma moderno i stylish!

Naš savet je da ukradete inspiraciju od sledećih dama, odnosno da ponesete komade u crvenoj, beloj, plavoj (ili crnoj) boji, majicu sa prugastim desenom (koji je hit ovog leta), zavežete bandanu oko vrata i postićićete parski chic, od glave do pete!

Foto: Instagram / sandrasemburg

Foto: Instagram / sandrasemburg

Foto: Instagram / camillecharriere

Foto: Instagram / styledumonde

Foto: Instagram / sandrasemburg

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija