Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umetnost

4 letnja trenda koja morate isprobati (SAD, ovoga trena!)

Autor majab
Autor majab

Ponekad je zaista teško ispratiti sve aktuelnosti, naročito ove sezone kada ne znamo za šta bismo se pre odlučili. U takvim situacijama najjednostavnije je saznati šta modni eksperti smatraju ovosezonskim must have komadima.

Izvor: foto:net-a-porter.com/Frame

Kada se trendovi menjaju češće od sezona, zaista je teško ići u korak sa njima. Pride , tu je mnoštvo fakotra koje treba imati na umu prilikom izbora pravog komada (budžet, praktičnost, odgovarajući model), zato pomaže da znamo koji se trendovi trenutno kotiraju visoko na modnoj skali aktuelnosti, a koji su u padu. 

Imajući sve ovo na umu kreativna direktorka Fashion Snoopsa, Melissa Moylan priskočila je u pomoć vernim modnim pratiocima i otkrila nam šta je in ovog leta i šta nikako ne bismo trebali propusti da isprobamo.

Satenski ogrtač 

Zaboravite na sakoe i blejzere od klasičnih materijala, ovo je komad u koji ove sezone morate investirati ukoliko želite da budete zapaženi i etiketirani kao modni poznavalac.


foto:net-a-porter.com/Givency

foto:net-a-porter.com/Givency

Beo jeans

Mnoge dame ni na plus 40 ne odustaju od džinsa i voljenih farmerki, ali budite otvorenog uma kada su letnji trendovi u pitanju i prigrlite džins iz koga se ove sezone više nećete izvlačiti. Onaj u beloj boji sa zvonastim nogavicama. Komotno, trendi i seksi. Veliko da kažemo ovom aktulenom komadu.

foto:net-a-porter.com/Frame

foto:net-a-porter.com/Frame

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity