I to je ok. Jer ona je pevačica a ne model. Njeno oružje je glas i to kakav glas. Zato joj je bilo oprošteno što šeta prilično jednoličan, neprimetan stil. Međutim, stvari se očigledno menjaju!

Naime, Céline nas u poslednje vreme iznenađuje i oduševljava svojim modnim izborima. Iako je godinama važila za kraljicu Kvebeka, ovih dana je svi mediji zovu Couture kraljica.

Za nove, besprekorne kombinacije, zaslužan je njen novi stilista Law Roach, koji definitivno ima pravu viziju za kanadsku zvezdu.

Zanimljivo je da njihova saradnja traje tek tri nedelje a internet su preplavile vesti o pevačicinim očaravajućim outfitima.

"Dok radim ne opterećujem se da li će to biti propraćeno u medijima. Fokusiram se isključivo na svoj deo posla, a zadovoljsto mi pričinjava kada je moj klijent zadovoljan. Sve ostalo je šlag na torti. Fokus pažnje u ovako kratkom roku mi svakako laska", izjavila je Dion koja je neočekivano postala glavna zvezda ovosezonske Nedelje visoke mode.

Prvo smo je videli na reviji modne kuće Giambattista Valli...

Da bi nam pažnju privukla i nekim komadima za svaki dan. Da budemo precizni - neonski zelena Balenciaga haljina, Fendi ogrtač, Balmain čizme iznad kolena, su samo neki od komada koji su nam privlačili pažnju ovih dana na Dion.

"Celine je odlična za saradnju, nju zapravo moda interesuje i oduševljava, zna šta joj se dopada, a meni se kod nje svidja što je neustrašiva!"

... onda je usledio moćan all black look za Dior reviju koji je nagovestio novo poglavlje u divinom životu koje je ona odlučila da obeleži ne samo moćnim glasom, već i moćnim stilom!

Na sledećoj strani pogledajte dnevna izdanja dobitnog dua Celine - Law >>>

PageBreak

Priredila: Dunja Sabljić

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija